Doris-Alina Publicat Septembrie 19, 2007 Raport Distribuie Publicat Septembrie 19, 2007 Bun venit tuturor in mica noastra Timisoara virtuala ! Asteptam cu drag toti timisorenii de pretutindeni, dar nu numai! Toti cei care iubesc Timisoara si spiritul ei, veniti cu noi, "Impreuna, Timisoara"!id="red">id="size3"> Arhiva [comoara]sau din vremuri de demult.... Geneza, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 Timisoaraid="blue"> in imagini...[foto] 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 Sa facem cunostinta...[dc] Noi suntem: Silvanaid="blue"> , mamica de [cavaler] Paulid="blue"> Doris-Alina id="blue">[vampa], mamica de [zana] Ines-Andradaid="red"> Gabi Rus id="blue">[hippi], mamica de [cavaler] Lucasid="blue"> si de [zana] Eva Mihi id="blue">[amoras], mamica de 2 [cavaler] Lorand si Arpadid="blue"> Amutza id="blue">(Amalia) [floare3], mamica de [zana] Alisa-Talidaid="red"> Ana68 id="blue">(Ana-Maria) [:-)))], mamica de [zana] Luanaid="red"> si de [cavaler] Alexid="blue"> alexa00id="blue"> , mamica de [cavaler] Paulid="blue"> Anda id="blue">, mamica de [cavaler] Ediid="blue"> danitinid="blue"> [zana], mamica de [zana] Lorianaid="red"> katikid="blue"> [colegi], mamica de [zana] Krisztinaid="red"> si de [cavaler] Robiid="blue"> ValiM id="blue">, mamica de [cavaler] Davidid="blue"> Ciocolata cu piper id="blue">(Angy) , mamica de [zana] Biancaid="red"> Diana68id="blue"> , mamica de [cavaler] Robertid="blue"> Gonghy (Laura)id="blue">, mamica de [zana] [red]Mayaid="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
aidaciolac Postat Septembrie 19, 2007 Raport Distribuie Postat Septembrie 19, 2007 MAYA MICA PAPUSICAid="purple"> SA CRESTI MARE SI SANATOASAid="purple">. Ma duc sa beau cafeuuu ca nu pot sa deschid ochii Aida - mama de pisica mica. [flo] nov2006 vara2007 Matza Emma in actiune Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
gonghy Postat Septembrie 19, 2007 Raport Distribuie Postat Septembrie 19, 2007 Fetelor va multumesc pentru cuvintele frumoase si pentru urari,m-ati facut sa trag o tura de [q] de dimineata. Intradevar astazi este o zi foarte importanta in viata noastra.Este ziua cand am adus pe lume o [zana] mica,scumpa si draga. Avea 3050 g si 49 cm,curatica,rozalie si frumoaaaasaaaaa foc. Am fost cea mai fericita mamica de pe planeta cand am luat-o pentru prima oara in brate pe fetita mea MAYA MARIA [q] Un omuletz mic si plapand care acum e maricel si face numai traznai,dar e fetitza lui mami si mami iarta tot.id="Comic Sans MS">id="size3">id="purple"> LA MULTI ANI SCUMPA NOASTRA,SA CRESTI MARE SI FERICITA!!!!id="Comic Sans MS">id="size5">id="red"> Fetilii pana la intalnirea live iaca acilea terminai papa si beutura si este pentru toata lumea: [alcool][alcool][alcool][bere][bere][berica][berica][cafea][cafea][cafea][pahar][pepsi][papica] [cri][disco][disco][disco][disco] Maryid="red"> nu ai idee ce ma bucur pt vestile primite. DD va avea cu siguranta grija de mami tau si ai sa vezi ca se va face bine.[:X] Merg sa strang prin casa ca pe la 12 am primii mosafiri. Mai arunc cate un ochi p'acilea. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574 Povestea fetitei noastre http://community.webshots.com/user/gonghy Poze cu noi Laura si bebe Maya 19.09.2006 Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
katik Postat Septembrie 19, 2007 Raport Distribuie Postat Septembrie 19, 2007 aida, cum ati dormit?[;)] Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006) Poze noi Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
aidaciolac Postat Septembrie 19, 2007 Raport Distribuie Postat Septembrie 19, 2007 M-am trezit obosita , inca sunt obosita. Creierului ii trebuie putin timp sa realizeze ca a trecut pericolul si sa se odihneasca [xx(] Mey , trebuie sa ne intalnim sa sarbatorim ca avem ce. Saptamana asta a fost plina. Acum chiar ma duc la cafea Aida - mama de pisica mica. [flo] nov2006 vara2007 Matza Emma in actiune Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
katik Postat Septembrie 19, 2007 Raport Distribuie Postat Septembrie 19, 2007 laura, am postat deodata si nu m-am mai uitat in urma[:D] multumim de bautura si yammiii!!!![pofta] vad ca s-a stricat vremea dar in prima zi care va fi faina, o sa vin sa ne intilnim[;)] Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006) Poze noi Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
katik Postat Septembrie 19, 2007 Raport Distribuie Postat Septembrie 19, 2007 lasa aida, ca n-or intrat zilele in sac. va linistiti si voi un pic, o sa avem tot timpul[:D] Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006) Poze noi Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
katik Postat Septembrie 19, 2007 Raport Distribuie Postat Septembrie 19, 2007 io trebuie sa ma duc cu pitikul afara ca e tare agitat, poate asa se mai linisteste un pik. vin inapoi si va citesc repede-repejor. Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006) Poze noi Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
aidaciolac Postat Septembrie 19, 2007 Raport Distribuie Postat Septembrie 19, 2007 Mey dar de ce trebuie intalneala in zi cu soare? Fara soare nu merge? Aida - mama de pisica mica. [flo] nov2006 vara2007 Matza Emma in actiune Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
aidaciolac Postat Septembrie 19, 2007 Raport Distribuie Postat Septembrie 19, 2007 Haideti sa va spun ce fac cu Emma. Jucam tenis in casa pe hol. De fapt o invat sa dea si ea cu racheta in mingie in prima faza ... nu sa stea sa astepte sa se loveasca mingea de racheta ei Mama ce fericita e si cat radem ...! Unde sunteti? Va pun absenta Mariaa ce zice mama ta de veste? Aida - mama de pisica mica. [flo] nov2006 vara2007 Matza Emma in actiune Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Recommended Posts
Archived
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.