Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Contract Colectiv de munca 2005-2006

marius

Recommended Posts

• Răspunsuri 77
  • Creat
  • Ultimul răspuns
imi poate spune si mie cineva la ce se refera practic urmatorul articol din contractul colectiv de munca? din cate stiu eu indemnizatia de maternitate e 85% din media venitului brut (salariu brut + prime) de pe ultimele 6 luni. ce e cu compensarea asta? Art. 66 (1)În cazul în care salariata se aflã în concediu de maternitate, unitatea va compensa, pe o anumitã perioadã, diferenþa dintre salariul de bazã individual avut ºi indemnizaþia legalã la care are dreptul. (2)Perioada pe durata cãreia se acordã compensarea va fi stabilitã prin contractele colective de muncã la nivel de unitate, dar nu mai puþin de 6 sãptãmâni. (3)Diferenþele de salarii vor fi acordate din fondul de salarii.
Distribuie pe alte site-uri

Adica, pe langa cei 85% pe care ii dau asigurarile sociale, firma iti plateste 15%. In total, vei primi ca si cand ai merge la munca (100% din media veniturilor brute). Bafta! [URL="http://pg.photos.yahoo.com/ph/rozibb/my_photos"]Victoras (24.08.2004)[/URL]

Buna ziua, referitor la pasajul citat mai sus, inseamna ca in perioada de pre si post natal ar trebui sa luam 100% din media venitului brut pe ultimele 6 luni (85% suportat de asigurari si 15% de catre angajator)? si este aplicabil incepand cu 1 ianuarie 2005? va multumesc Oana si bebe Andrei (18.02.2005)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...