sirod Publicat Martie 29, 2005 Raport Distribuie Publicat Martie 29, 2005 Nu stiu daca am scris corect titlul subiectului. ste vorba despre urmatorul lucru:sint insarcinata in luna a 8-a, pot merge inca la job, dar nu reszist mai mult de 5-6 ore (copilul e in pozitie transversala). Asa ca medicul ginecolog mi-a indicat program de lucru redus.Directorul a fost de acord, mi-a aprobat sa lucrez 6 ore/zi. Intrebare:exista vreo reglementare(m-ar interesa actul normativ)ca pentru cele 2 ore sa primesc concediu de risc maternal?Si cu se procedeaza in acest caz?Sau ma incadrez la program redus cu 25%? Multumesc mult de tot! DORIS cu bb la purtator Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sirod Postat Martie 30, 2005 Autor Raport Distribuie Postat Martie 30, 2005 Marius, puteti inchide subiectul....am gasit raspunsul:este vorba de OUG 96/2003, care reglementeaza aceste situatii. DORIS cu bb la purtator Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rozi Postat Martie 30, 2005 Raport Distribuie Postat Martie 30, 2005 Doris, daca nu ti se acorda concediu de risc maternal (e o procedura mai complicata), poti cere de la medic certificat medical pentru reducerea cu 1/4 a timpului de lucru. Nu te afecteaza nici la salariu nici la "vechime". Sanatate! Victoras (24.08.2004) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.