Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Mi-au taiat din indemnizatie CIC, e corect?

chris

Recommended Posts

Salut,

Am si eu o nedumerire, sa va exlic intai situatia...

Am contract de asigurare, am avut dreptul la CIC pana in 31 martie 2005, dar din 15 februarie 2005 mi-am gasit loc de munca si m-am angajat, asa ca a ramas sa-mi mai dea doar pe perioada 1-14 februarie indemnizatia. Pana acuma, luam cam 12 mil pe luna indemnizatie, dar pentru perioada 1-14 februarie, mi-au spus ca am dreptul la doar 3 mil.

Eu ma gandeam ca ar trebui sa-mi dea aprox 6 mil pe acea perioada. Motivatia (la telefon) a fost ca mi s-au marit veniturile pe luna februarie.

Are vreo legatura cu faptul ca m-am angajat?

E corect asa cum au spus ei?

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Mersi mult pentru raspunsuri, intre timp mi s-a dat o explicatie mai detaliata, care nu are nici o legatura cu faptul ca m-am angajat, nu stiu de unde au scos asta prima data.

Explicatie:

Au avut control de la Bucuresti, si au luat la puricat toate contractele de asigurare. Eu am incheiat contractul la 1 sept.2002, si la 1 ianuarie 2003 am schimbat suma asigurata, in sensul ca am marit-o pentru ca atunci s-a marit si suma maxima pentru care se putea face asigurarea.

Se pare ca acest act aditional de marire a sumei asigurate a fost inregistrat la ei cu data de 1 ianuarie 2003 dar data actului este de 7 ianuarie 2003. Din acest motiv, suma marita asigurata a intrat in vigoare numai din 7 ianuarie 2003, deci, zic ei, calculul indemnizatiei nu a fost corect, cele 7 zile fiind luate in considerare cu noua suma asigurata si trebuia cu suma veche asigurata.

Astfel, de-a lungul celor aprox 2 ani cat am luat indemnizatia, s-au adunat niste sume pe care le-am luat in plus, si pe care acuma, la ultima indemnizatie, mi le-au scazut.

Se pare ca la mine este un caz fericit, ca nu a fost diferenta asa mare, dar cica la alte persoane le-au sistat platile!

Ma rog, nu stiu daca e corect ce au facut din moment ce eu cred (nu mai stiu sigur) am cerut prin acel act aditional marirea sumei asigurate incepand cu data de 1 ianuarie 2003, si nu ar trebui sa aiba legatura cu data inregistrarii documentului.

Cam asta a fost, asa ca atentie cei cu contracte sa nu aiba surprize.

Cristina

chris

Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...