Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

De ce vreau sa-l insel?

Recommended Posts

id="Times New Roman">id="size1">id="blue">

Fetelor, sunt noua pe aici, dar mi-am luat libertatea de a va propune si eu un subiect de dezbateri, bazat pe povestea mea.

Am fost cea mai fidela femeia din lume, fidela la modul absolut, nu-l inselam nici cu gandul, iar acum, dupa 7 ani si mai bine de cand suntem impreuna (aveam 17 ani cand l-am intalnit), am o relatie, deocamdata platonica, si sunt rupta intre 2 lumi. Am momnte in care cred ca sunt nebuna, ca risc sa pierd totul (urmeaza sa am nunta in august 2006). Am langa mine un barbat care ma iubeste, care imi mai aduce inca flori...si totusi, uite cum il rasplatesc eu!

Sincer, a mai patit cineva ca mine?

Andita

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 110
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu cred ca este doar o toana de-a ta.Poate ca in interiorul tau te speri de ideea de a fi casatorita si de a trai cu un singur barbat pentru toata viata.

Poate este doar o curiozitare sexuala.Cel "nou" te atrage fizic pt ca nu il cunosti,nu sti ce se ascunde in el,pe cand pe iubitul tau il cunosti de la A la Z(cred eu).Atata timp cat relatia asta "extraconjugala" nu inseamna altceva decat o simpla aventura(din curiozitate),eu zic sa iti satisfaci curiozitatea iar apoi sa te intorci la iubitul tau ,sa te bucuri de nunta voasrta si sa apreciezi ceea ce ai langa tine.

Nu da cu piciorul unui om care iti aduce flori dupa 6 ani pt ca o sa regreti amarnic.(Asta in cazul in care nu are alte MARI defecte)

Eu cred ca e un foc de paie chestia cu platonicul, mai ales ca apreciezi ce ai.

Te sfatuiesc sa stai de vorba cu platonicul la modul general (serviciu sau despre ploaie si vremere rea) si sa vezi daca e serioasa treaba sa nu.

Mik.

Si eu cred ca e doar un fos de paie dar ar trebui sa renunti cat mai repede, inainte sa afle viitorul sot. Nu stiu daca va fi prea vesel daca afla[bang]

Nu merita sa pierzi o relatie da genul celei pe care o ai de sapte ani pentru o prostie.

Curajid="blue">[cheers]

Daniela

Dumnezeu sa ne ajute la toti

A fost odata ca niciodata un baietel. Si avea o vecina - o fetita ceva mai mica decat el. Oricum in povestea mea vecini fiind se jucau in fiecare zi impreuna si se intelegeau de minune. Asa era de cand se stiau ei, cred ca dintotdeauna. Atat de mare era prietenia intre ei incat multi credeau ca sunt frate si sora. Si imparteau neconditionat orisice ar fi avut unul dintre ei.

Intr-o zi baietelul din povestea mea tinea in mana o bucatica de ciocolata. De unde era, pai e simplu era de la vecinuta lui. Nu era cea mai buna ciocolata pe care o avuse la viata lui dar stiti cum sunt copiii era totusi ciocolata. Acasa fiind chemat de la joaca de mama lui statea mirat in fata unei doamne ce povestea cu parintii sai. Se uita lung la doamna aceea, nu stia cine este nici nu era foarte inetresat insa dupa ce parintii il laudara ce copil bun si ascultator este doamna scoase din geanta-i o ciocolata maaaare .... maaare si lucitoare, cu staniol colorat in auriu...."puffff ce mare ciocolata" gandi baiatul si ochii ii sclipeau de pofta.

Doamna ii intinse ciocolata si el ridica mana insa cand sa o deschida si-a adus aminte ca avea ciocolata primita de la vecinuta lui. Calda fiind-ui mana ciocolatica s-a topit si palma era manjita de ciocolata fara forma. Baiatul meu nu stia ce sa faca: stomacul ii dadea ghes sa apuce ciocolata cea aurie, inima si rusinea il opreau sa deschida palma manjita de ciocolata. Si statea asa aiurit, prostit blocat de lupta asta parca prea mare pentru el.

Brusc si-a tras mana la loc a intors spatele si a fugit. Doamna a ramas contrariata cu mana suspendata in aer si a ingaimat:

"-Dar ce are ciocolata mea, e mare si aurie si buna..."

Parintii stateau si ei muti si fara cuvinte.

Baiatul meu din poveste...eeiii baitul din poveste s-a oprit dupa coltul blocului si-a deschis palma si manjindu-si fata si nasucul a scos o limba maaaare de tot si a inceput sa linga palma cea murdara de ciocolatica primita si topita in palma-i cea fierbinte.

Ciocolatica primita de la vecinuta lui cea dintotdeauna, si cand te gandesti ca nici macar nu era cea mai buna ciocolatica primita sau mancata vreodata in viata lui. Cine sa il inteleaga?

Eu te intreb (si pe tine):

TU l-ai intelege?id="blue">

Marius Pernes

home page - www.marius.rdsor.ro

quote:Initial creeata de Andita

Sincer, a mai patit cineva ca mine?

id="quote">id="quote">

da, io am patit. si am fugit cu platonicu'. [bis] io zic ca atata vreme cat ti-au mai ramas resurse si pentru platonisme, inseamna ca dragostea pentru viitorul (posibil ex) sot, actualmente logodnic, nu e chiar asa totala. deci, eu nu m-am maritat cu logodnicul, iar platonicu nu s-a insurat cu mine cand a fost sa fie, a fugit la randul sau cu alta "platonica". ti-am zis si urmarea ca sa iti reamintesc ca totul se plateste pe lume, vai ale tineretii valuri. [:D]

-------

Engage!

quote:Originally posted by conchita
quote:Initial creeata de AnditaSincer, a mai patit cineva ca mine?
id="quote">id="quote">da, io am patit. si am fugit cu platonicu'. [bis] io zic ca atata vreme cat ti-au mai ramas resurse si pentru platonisme, inseamna ca dragostea pentru viitorul (posibil ex) sot, actualmente logodnic, nu e chiar asa totala. deci, eu nu m-am maritat cu logodnicul, iar platonicu nu s-a insurat cu mine cand a fost sa fie, a fugit la randul sau cu alta "platonica". ti-am zis si urmarea ca sa iti reamintesc ca totul se plateste pe lume, vai ale tineretii valuri. [:D]-------Engage!
id="quote">id="quote">[:-)))][:-)))][:-)))][:-)))][:-)))][:-)))] ca mare dreptate ai conchita.eu imi amintesc cand m-a surprins "logodnicul" cu "platonicul" , pe terasa la ora 3 noaptea, eu in bratze la "platonic" ..."logodnicul" cu toata satra de prieteni dupa el, la masa alaturata, ..., l-am observat dupa vreo 2 ore.[:D]in fine...ale tineretii...valuri.pai io zic sa te gandesti bine ce doresti...si sa cumpanesti ce esti si ce nu esti in stare.nu sunt in masura sa dau sfaturi, dar...mai bine acum decat prea tarziu.alina.[:D]

quote:Originally posted by marius

Ciocolatica primita de la vecinuta lui cea dintotdeauna, si cand te gandesti ca nici macar nu era cea mai buna ciocolatica primita sau mancata vreodata in viata lui. Cine sa il inteleaga?

Eu te intreb (si pe tine):

TU l-ai intelege?id="blue">

id="quote">id="quote">

eu nu l-as intelege. ciocolata ramane ciocolata orice-ar fi, in viata tre sa aspiri spre cea mai buna ciocolata. n-as fi luat de la vecina in veci, mai ales ca zici ca nici nu era cine stie ce de capul ei.

asta-i parere de ciocolatoholica, daca inlocuiai cu "prajiturici/bombonele/inghetata/whatever", n-as fi reactionat, ca nu ma'ntereseaza. in cazul asta, as fi zis, hai vecina, treaca mearga, accept prajiturica ta, dar o s-o mananc cu gandul tot la cea mai buna ciocolata. [hop]

-------

Engage!

quote:Originally posted by slakje

[:-)))][:-)))][:-)))][:-)))][:-)))][:-)))] ca mare dreptate ai conchita.

eu imi amintesc cand m-a surprins "logodnicul" cu "platonicul" , pe terasa la ora 3 noaptea, eu in bratze la "platonic" ..."logodnicul" cu toata satra de prieteni dupa el, la masa alaturata, ..., l-am observat dupa vreo 2 ore.[:D]in fine...ale tineretii...valuri.

id="quote">id="quote">

ah, si tu tot urmasa demna a Evei fusesi?! [:-)))]

Alina, invatam copilele la prostii, nu e bine. ntz ntz :-)) mai bine il lasam pe Marius cu povestele intelepte. id="size1">

Stiu ca esti roasa de intrebari, ginduri si remuscari, dar eu cred ca atita vreme cit nu esti maritata, esti inca o femeie libera care poate hotari cu cine se insoteste.

Eu banuiesc ca relatia asta noua e o flama de care ai neaparat nevoie inainte de casatorie. Eu zic sa te bucuri de ea cit poti si sa ti-o pui in sertaras pentru dupa casatorie.

Ea nu poate deveni decit ce vrei tu sa devina. Mai stai un pic si apoi evalueaz-o. Evalueaza si relatia cu viitorul sot. Ce anume te-a facut sa te uiti imprejur? Stai cu actualul doar din obsnuita, datorie sau e ceva mai puternic care va leaga? Flirtul tau acual iti va putea oferi o cursa de lunga durata sau doar o plimbare la sosea?

Vrei sa vezi cum e cu alti barbati? Incearca. Dupa aia e mai greu i logistic si moral... :-) Dar asumata-ti si riscurile care vin cu asa ceva.

Cit despre inima... de-asta zic sa mai astepti un pic ca sa-ti dai seama daca noul tau flirt e doar "infatuation" adica ceva trecator sau e cea mai serios...Acum nu poti sa judeci pentru ca simti ca nu mai aer cind il vezi pe platonic.

Dar crede-ma: o sa stii, nu-ti face probleme. Si oricum timpul le rezolva pe tote. Ai putina rabdare.

P.S. ahh, si inca ceva... daca te hotarasti sa ramii cu logodnicul, sa NU cumva sa-i spui de povestea asta vreodata. Mai bine umpli pagini aici decit sa-i spui lui.

Bafta!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...