Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

sindrom premenstrual

Recommended Posts

Presupun ca fiecare (sau aproape fiecare) femeie se confrunta sau s-a confruntat cu asta... Problema e ca simt ca incep s-o iau razna... ma cert cu toata lumea si ma enerveaza cele mai cretine chestii (ca nu mai avem hartie pentru cuptor, de ex.[bang]) Si bag in mine in fiecare zi ca si cum n-as mai fi mancat de-o saptamana si am senzatia ca toata lume are ceva cu mine![bruta] De aceea tind sa evit oamenii si sa stau in casa. Solutiile par la indemana: prietene de nadejde, autocontrol, sport si cat mai putina cafea...

Da, numai ca la mine nu merge... Ca prietenele...cat or fi ele de nadejde...la un moment dat se plictisesc de crizele mele... autocontrolul merge pe o perioada limitata de timp (dar la mine "pre"-ul tine de obicei mai mult de o saptamana), iar fara cafea nu rezist! [alcool] Am mai citit de chestii legate de alimentatie, ca trebuie mancate numai anumite alimente, etc.... dar mie numai inca un stres in plus nu-mi mai lipseste!

Asa ca...[help] poate aveti voi idei mai bune... A! si sa nu-mi ziceti de aia cu sex-ul ca sunt de vreo 6 luni la 3000 de km de [i][il] al meu (numai ca problema exista si inainte, asa ca nu tine de viata sexuala).

[toanerele Multam!

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul răspuns
  • 2 weeks later...

Am cautat cu infrigurare subiectul asta.

Dragelor nu mai stiu ce sa fac cu mine.

In perioada de dinainte de ciclu sunt de nerecunoscut.

Mai ales de vreo juma de an incoace nu ma mai recunosc nici eu cateodata.

Nervii vesnic in pioneze,explodez din nimic,i-as strange pe toti de gat.Mi-e somn mai tot timpul si cand ma duc la culcare ma foiesc o gramada inainte de a adormi,sau ma pomenesc ca inutil sa incerc sa adorm...am insomnii.

Nervozitatea asta e atat de accentuata incat...bine,nu ca nu as fi avut motive dar nici chiar asa cum m-am manifestat eu cu o saptamana in urma.

Mai ca am rasturnat biroul pe o functionara ce m-a contrazis si mi-a mai si servit niste refuzuri gratuite(motive aveam sa ma burzului ca era o proasta batuta-n cap).

Daca in perioada aia nu-mi iese ceva...e sfarsitul lumii pt mine.M-as duce in varf de munte sa nu ma vada nimeni cand sunt asa.

Nu ma mai recunosc.In perioada aia,fac de toate ca sa-mi consum energia,fac de toate prin casa,fac miscare daaar sa nu mi se ceara sex in perioada aia ca fac urat.

Am fost la medic,mi-a descoperit niste noduli la san mi-a dat niste medicamente si pt PMS...apa de ploaie,nimic nu sub soare desi le-am luat.

In rest ciclu regulat,chiar foarte regulat,fara dureri fara abundente...dar o nervozitate iesita din comun de cum deschid ochii.

Dupa ,ma linistesc .De parca as fi o furtuna ce se linisteste dupa perioada aia.

eu am incercat sa deschid subiectul cu medicul meu si n-am avut succes, mi-a zis sa ma impac oarecum cu ideea, ca a lua hormoni sau alte chestii, nu e o solutie grozava pentru ca risti sa faci alte dezechilibre in organism.

sunt disperata de perioada de dinainte de ciclu, sunt foarte trista, nervoasa, ma cert cu toata lumea, sunt vraiste!

are careva un tratament?

as prefera un tratament homeopat, dar sa ma duc doar pentru asta, ma cam codesc...

Oana&Erik

http://community.webshots.com/user/oana_noemi

http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...