Elenalove27 Publicat Martie 30, 2005 Raport Distribuie Publicat Martie 30, 2005 De ieri am inceput sa am niste dureri mari de burta(asa cum sunt durerile de contracti la nastere) Pe data de 3 normal trebuie sa imi vina menstruatia dar nu inteleg de ce am asa puternice dureri de burta ? [ilp]Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele.id="blue"> A fost odata...Fat-Frumos din LACRIMA[copil] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
devylla Postat Martie 30, 2005 Raport Distribuie Postat Martie 30, 2005 Incearca sa stai linistita ...bea lichide calde....banuiesc ca medicamente ai luat!Poate e doar o delegrare!!!Incearca sa nu te agiti!!! Sabina Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loneanbianca Postat Martie 30, 2005 Raport Distribuie Postat Martie 30, 2005 Eu zic ca te-ai racit luna asta....si poate si ceva schimbari hormonale.Se poate sa fie si o sarcina (dar asta numai tu stii daca este posibil)si sa ai dureri ca si cum ar trebui sa iti vina menstruatia. Sa ne scrii dupa data de 3!!! Eventual ia ceva antiinflamatoare...ADVIL(ibuprofen), stai la caldura si sa nu iti fie rece de la picioare. Sanatate! Bianca [flo] Poze Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elenalove27 Postat Aprilie 2, 2005 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 2, 2005 Va multumesc din suflet.[flo][flo] azi mi-a venit menstruatia si eu care doream sa fiu gravida[(pc] [ilp]Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele.id="blue"> A fost odata...Fat-Frumos din LACRIMA[copil] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loneanbianca Postat Aprilie 4, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 4, 2005 Deci a fost o raceeala...........mai vrei un bb? Bianca [flo] Poze Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.