Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

noi categorii de venituri neimpozabile!

nana_sim

Recommended Posts

Am pus si ieri subiectul asta, nu stiu de ce n-a aparut, asa ca reiau.

Pun mai jos un extras dintr-un comunicat de presa pe care l-am primit la serviciu, poate intereseaza pe vreo categorie de parinti.

"Ca urmare a scrisorilor adresate Primului Ministru, Ministerului Finantelor Publice si Ministerului Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei, prin care Organizatia Salvati Copiii si-a manifestat dezacordul referitor la decizia Guvernului de a include în categoria veniturilor impozabile indemnizatiile pentru îngrijirea copilului bolnav si pentru concediul de risc maternal, domnul Ionut Popescu, Ministrul Finantelor Publice a decis ca acest tip de venituri nu se vor impozita. Astfel, în ordonanta de modificare a Codului Fiscal adoptata de Guvern saptamâna trecuta, indemnizatiile pentru îngrijirea copilului bolnav si pentru concediul de risc maternal au fost incluse în categoria veniturilor neimpozabile. "

Toate cele bune,

Simona

... cu inalte calificari de nasa si matusa.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Daca ma iau dupa ce scrie in textul comunicatului de presa inteleg ca au fost impozabile, nu stiu de ce, nu stiu de cand. Altfel de ce s-ar fi facut un demers legislativ, care s-a si solutionat, daca reglementa o situatie reglementata deja. Nu stia de asta nici organizatia cu pricina si nici ministrul finantelor?

Simona

Va datorez scuze! Sunt astenica [alcool] si rationez greu in perioada asta, iertati-ma va rog!

A fost o tentativa de a le trece din neimpozabile in impozabile, dar a fost sesizat la timp acest aspect si au ramas, asa cum era si firesc, la neimpozabile.

Simona

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...