Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

cum ne machiem

Recommended Posts

Buna fetelor!

Ma adresez voua,ca unor prietene drage, pt ca as dori si eu cateva sfaturi privind machiajul de zi. Spre rusinea mea, desi am 30 ani, nu ma machiez deloc. Pentru ca nu ma pricep, pt ca nu am timp, pt ca nu vreau sa ma imbatrineasca...

Cu ajutorul vostru as vrea sa ma invatati cum e mai simplu, mai rapid, ca acum de cand sunt mamica simt nevoia sa fiu si eu mai cocheta.

Am ochi caprui, par roscat(vopsit), ten alb-imbujorat, fata rotunda.

Culoarea fardului de pleoape se asorteaza cu irisul sau cu imbracamintea? Poate ca sunt intrebari stupide pt unele, dar habar n-am. In reviste dau sfaturi generale, toate arata bine in poza...

va astept cu sfaturi,marci de farduri care sunt bune si dau rezultate sa pari cat mai naturala...

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul răspuns

nici discret nici tzipator

ochii nu prea ii fardez eu, obligatoriu pudra/fond de ten (sa nu luceasca fata urat de la grasimea naturala a pielii), dar la buze e altceva, acolo chiar lucrez si le accentuez.

De mica am fost silita sa-mi intrerup educatia ca sa merg la scoala.

Cel mai natural asa e, un fond de ten adaptat culorii tale naturale (poti incerca un maxfactor colouradapt pentru ca se adapteaza schimbarilor de culoare ale pielii tale), un blush usor pe obraji intins spre tample (daca nu ai, ca-mi imaginez dotarea cosmetica pe masura obiceiurilor, adica zero sau aproape...poti incerca efectul blush cu un ruj de buze in culoare naturala, rozalie), rimel, evident si un gloss de buze. Cam atat si e deajuns pentru un efect convingator. Daca vrei ceva mai mult, incearca seara. Daca ai indoieli, machiaza-te, joaca-te cum vrei tu (asa incat sa trasformi machiajul in placere, nu in chin) si fa-ti poze. Le vei folosi si sa intrebi prietenele sau cunoscutii ce parere au..

[pis] mamica de [copil] ( 13oct04 )

Machiaj [:D]?

Inteleg ca nu te machiezi deloc. Sper ca folosesti crema de fata.

Incearca primadata sa te obisnuiesti cu make-up si pudra, mascara si buzele (adica contur si un ruj care sa fie cit mai natural). Asta este machijul cel mai simplu pe care poti sa-l faci, daca doresti poti sa-ti pui si un fard de ochi de culoarea piersicii pe toata pleoapa insa cu atentie sa nu fie prea inchis, acelasi fard daca doresti si nu e lucios poti sa-l folosesti si ca si fard de obraz.

Buzele dupa ce le-ai dat contur cu o pensula subtire poti sa folosesti din acelasi fard sa le machiezi dupa care pui ruj (nu de alta dar asa rujul rezista mai mult).

Oricum dupa ce te obisnuiesti le vei folosi si pe acestea in continuare [:D].

Machiajul nu se potriveste in functie de culoarea irisului sau de imbracaminte ci in functie de culoarea pielii, parului si bineinteles sa nu uitam si de forma ochilor (asta machiajul ochilor).id="Comic Sans MS">id="size2">id="purple">

"Un sfirsit e un inceput..."

ella&com.id="purple">

fond de ten

fard de pleoape in culori naturale, deschise: bej-maroniu, roz pal

mascara

fard de obraz

ruj / luciu in culori naturale

eu sunt bruneta si-mi place sa folosesc rujuri in culori un pic mai tari.

nu se mai asorteaza fardul de pleoape cu imvracamintea, parerea mea[8D]

Ariciu, nu cred ca trebuie sa-ti fie rusine ca ai ajuns la 30 de ani si nu te machiezi. Eu zic ca daca arati bine natural nu ai de ce sa-ti faci probleme. Eu folosesc doar ruj, rimel si citeodata un creion de ochi, insa cred ca m-ar apuca nebunia sa stau cu fond de ten, farduri, pensule si altele, iar la caldurile de aici, ce folos sa ma machiez ca ies afara si in 5 minute am transpirat asa ca n-are rost sa dau banii degeaba. In afara de asta, sint adepta "naturaletii", poate cind o sa mai inaintez in virsta o sa-mi schimb parerea, dar acum la 26 de ani ma simt foarte bine asa cum sint!

Nu stiu ce sa-ti spun in legatura cu preturile la produse de make-up in Roma insa stiu ca acolo vei putea gasi produse make-up professional daca te intereseaza.id="Comic Sans MS">id="size2">id="purple">

"Un sfirsit e un inceput..."

ella&com.id="purple">

Eu te sfatuiesc sa te duci la un profesionist sa te machieze si apoi sa incerci si tu acasa sa faci cam ce a facut el, la inceput nu o sa-ti iasa perfect dar iti poate da cateva idei bune.

In legatura cu preturile produselor de make-up stiu ca firmele mari au cam aceleasi preturi peste tot.

Danaid="green"> si Alexandruid="blue">(28.06.2004)[copil]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...