Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

"Fierea lenesa" si sarcina - cat de rau?

Recommended Posts

Off! [:(]

Am o mare problema: ma doare in capul pieptului mai ales dupa ce mananc si radiaza durerea pana in spate. Eu cred ca e de la bila pentru ca inainte de a ramane insarcinata am mai avut problema asta si am fost la dr. care a zis ca e o dischinezie biliara, am tinut regim, am luat ceva antibiotice si mi-a trecut.

Acum sunt in sapt.21 si de vreo 2 saptamani ma tot incearca durerea asta, dar ieri m-a durut toata ziua. Am incercat sa mananc ceva usor branza cu paine prajita si ceai de menta(cam cu frica din cauza ca am auzit ca nu prea e indicat sa bei ceaiuri de plante sa nu afecteze cumva bebicu!?)si m-a mai lasat.

Saptamana viitoare merg la control la medicul meu ginecolog si am sa-i spun. Dar pana atunci mor de frica sa nu fie ceva grav care sa afecteze bebicu.

Daca ma puteti ajuta cu vreun sfat, voi ati patit asa ceva, ce ati facut ? Va multumesc anticipat pentru sfaturile voastre.[flo]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Simonique, eu am avut aceeasi problema la prima sarcina si vazindu-ma in halul asta, al meu sot a zis: STOP medicamente o zi sa vedem de la ce te doare. Luam Ca si Fe si dupa ce le-am oprit, a fost ok, apoi am reluat Ca si n-am avut nimik insa de la Fe pe care-l luam ma durea exact cum spui tu, in fata si in spate. Am schimbat medicamentul cpe baza de fier cu alt medicament tot pe baza de Fe, dar facut de alta firma si n-am mai avut probleme. M-am chinuit asa o luna pina sa aflu de la ce.

Bafta

Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi

"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Nu sunt arsuri? daca te doare dupa ce mananci e posibil sa fie arsuri la stomac. Le poti combate mancand putin la fiecare masa si ne-culcandu-te imediat dupa masa.

Ai voie ceaiuri din plantele uzuale: menta, sunatoare, tei, musetel, in mod sigur. Nu ai voie din plante gen tataneasa, rostopasca si altele care pot avea si alte efecte. Asa scrie in cartea mea.

Si eu am avut bila "lenesa" inainte de sarcina si ma ingrijorasem din cauza asta. Doctorul meu ginecolog m-a asigurat ca medicamentele gen Anghirol si Triferment se pot lua in sarcina fara probleme. Nu am avut nevoie prea des din fericire, dar am luat de cateva ori.

Sanatate si pupici,

Lali si bebe Dragos (27 decembrie 2004)

Si eu ma linistesc cu o cana de ceai de sunatoare (de 2-3 ori pe saptamina) pe care obisnuiam sa o beau si inainte de sarcina. Nu am auzit sa faca rau lui bebe ceaiul din plante medicinale. Sint intr-adevar anumite plante contraindicate in sarcina. Eu zic ca ar fi bine sa-ti intrebi doctorul.

Multa sanatate si sa auzim de bine.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...