Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Azi este ziua...

Recommended Posts

In sfirsit dupa 2 luni de asteptare si muuuuuuuuuuuuuulte cani cu ceai de napraznic azi am ovulatie.Mi-am urmarit temperatura si am niste dureri de burta, mai ales in partea dreapta....Probabil ca va intrebati care-i buba.SOTUL NU ESTE ACASA.Tocmai acum are de lucrat la niste proiecte care-l tin la servici.Sint atit de suparata.

Am vreo sansa sa ramin insarcinata daca am prestat alaltaieri, dar ovulatia este azi?Toata noaptea am dormit cu poponeata cocotata pe cea mai mare perna pe care am gasit-o in casa.Sau ma duc peste sot la servici????????

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Teoretic ar trebui sa fie posibil ,spermatozoizii au durata de viata destul de lunga .Practic depinde si de alti factori si de un pic de bafta .N-ar strica sa te duci peste sot la servici .Durata de timp in care ovulul e fecundabil e doar de 24 ore.

Iti doresc multa bafta si sa auzim de[gravi] cat de curand !

Ralucaid="red">, din cate inteleg eu, stii ca ai avut ovulatie din cauza ca ti-ai urmarit temperatura. De unde trag eu cocluzia ca azi ti-a crescut temperatura. De unde rezulta ca ieri a fost ovulatia, intrucat temperatura creste a doua zi dupa ovulatie. De unde constatam ca ai avut ovulatie a doua zi dupa ce ai prestat. Ceea ce e foarte bine!

Bafta multa si nu te stresa!

Medeea

Raluca, fetele au dreptate,eu stiu ca spermatozoizii pot supravietui si 48 de ore asa ca...BAFTA multa si asa cum a recomandat Medeea nu te stresa si incerca sa stai cit mai linistita ca sa se " prinda" bine si rezultatul sa fie un [copil]

Iti tin pumnii strinsi!

[pup]

Ina

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.

Si daca il agresez la servici cum stau eu cu perna sub popo dupa?

Sotul nu a venit inca dar ma resemnez si astept.Cred ca devin egoista.Marius al meu sta la servici in noaptea asta fiindca miine participa la prima licitatie cu proiectul propriu (este arhitect)si eu stau si-l bat la cap ca poate ar fi bine sa faca loc pe o planseta pe undeva si pt nevasta.

In afara de asta am grija (tot batindu-l la cap) ca sa stea cit mai relaxat si sa nu se enerveze ca sa fie in forma "aia micii" [gica].

Lasa ca-l prind eu miine cind vine acasa....[biz]

Ralucasimariusid="red">..gluma si nu numai iti dau o idee[;)]...il agresezi la serviciu si apoi te sui pe birou cu funduletul pe proiectele colegilor lui[:)]...eu din fire sunt mai zapacita[batcap]..trebuia sa vezi azi ce alergatura i-am tras sotiorului ca nu am vrut sa-l las sa plece din tara fara sa prestez[sex]...doar doar bebe[bb]...asa ca arta cere sacrificii[cavaler]...ori te duci peste el..si te adaptezi situatiei la locul de munca[;)]..ori il astepti azi...musai[sex]...parerea mea..succes[majoreta]..

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...