Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Calatorii lungi la 8 luni?

Recommended Posts

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Alexa, in primul rand multa sanatate si nastere usoara! Un bb sanatos!

Eu tocmai m-am intors dintr-o calatorie de 250 km dus + tot atatia intors, am plecat vineri dupa serviciu si m-am intors duminica pe la pranz. Sunt in luna a 8-a si nu am avut, din fericire, nici o problema. E adevarat ca am avut parte de un drum foarte bun, fara gropi, o masina cu suspensii meseriase si un sofer supercalm. Dar la 600 km nu stiu ce sa zic...Cel mai bine intreaba-l pe medic, ca sa pleci linistita. Ca sugestie, cam la o ora de mers incearca sa faci o pauza. Ajungi mai greu, dar eviti riscuri.

Drum bun!

Mikka

DPN 15 mai

Distribuie pe alte site-uri

Alexa, ca sa fi linistita mergi la dr. ptr. un consult si un sfat. Daca bb-le e bine la tine in burtica, colul e ok (inchis si lung), atunci "Drum bun!" Cu pauze ptr. dezmortit picioarele si ptr. o gura de aer proaspat, binenteles.

Eu am fost in luna a 8 a in Spania, cu avionul evident, dar punand la calcul si drumul pana la aeroport, ora de check-in, drumul de la aeroport tot pe la 5-6 ore ajung. Si n-a fost nici o problema, insa mi-a dat dr. Ok-ul!

Toate cele bune, Paste fericit si nastere usoara!

id="Comic Sans MS">id="size2">

Irinusha & [copil] Cris id="blue"> (03.05.04) => "Demolition Boy" :)

poze si poziliciid="Comic Sans MS">

quote:Originally posted by alexadaniel2000

Sunt super pozele Irinusha!Le-am vazut pe toate si nu ma mai saturam!Multumesc pentru sfaturi si iti urez si tie mul;ta sanatate tie si lui Cris!alexa

id="quote">id="quote">Multam fain! :)Si tie multa sanatate! Sa ne spui daca ai petrecut Pastele cu parintii! id="Comic Sans MS">Irinusha & [copil] Cris id="blue"> (03.05.04) => "Demolition Boy" :) poze si poziliciid="Comic Sans MS">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...