alexadaniel2000 Publicat Martie 30, 2005 Raport Distribuie Publicat Martie 30, 2005 Vreau si eu sa merg acasa de Pasti si m-ar linisti cineva dak mi-ar zica k nu sunt probleme sa pleci la 8 luni intr-o calatorie de 5-6 ore!Ma ajuta cineva? alexa Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikka Postat Martie 30, 2005 Raport Distribuie Postat Martie 30, 2005 Alexa, in primul rand multa sanatate si nastere usoara! Un bb sanatos! Eu tocmai m-am intors dintr-o calatorie de 250 km dus + tot atatia intors, am plecat vineri dupa serviciu si m-am intors duminica pe la pranz. Sunt in luna a 8-a si nu am avut, din fericire, nici o problema. E adevarat ca am avut parte de un drum foarte bun, fara gropi, o masina cu suspensii meseriase si un sofer supercalm. Dar la 600 km nu stiu ce sa zic...Cel mai bine intreaba-l pe medic, ca sa pleci linistita. Ca sugestie, cam la o ora de mers incearca sa faci o pauza. Ajungi mai greu, dar eviti riscuri. Drum bun! Mikka DPN 15 mai Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Irinusha Postat Martie 30, 2005 Raport Distribuie Postat Martie 30, 2005 Alexa, ca sa fi linistita mergi la dr. ptr. un consult si un sfat. Daca bb-le e bine la tine in burtica, colul e ok (inchis si lung), atunci "Drum bun!" Cu pauze ptr. dezmortit picioarele si ptr. o gura de aer proaspat, binenteles. Eu am fost in luna a 8 a in Spania, cu avionul evident, dar punand la calcul si drumul pana la aeroport, ora de check-in, drumul de la aeroport tot pe la 5-6 ore ajung. Si n-a fost nici o problema, insa mi-a dat dr. Ok-ul! Toate cele bune, Paste fericit si nastere usoara! id="Comic Sans MS">id="size2"> Irinusha & [copil] Cris id="blue"> (03.05.04) => "Demolition Boy" :) poze si poziliciid="Comic Sans MS"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianafedorca Postat Martie 30, 2005 Raport Distribuie Postat Martie 30, 2005 eu zic sa stai linistita acasa , eu nu m-am incumetat sa merg pana la predeal, dar atatea ore? intreaba-ti medicul , dar mai bine stai linistita acasa multa sanatate si sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexadaniel2000 Postat Martie 30, 2005 Autor Raport Distribuie Postat Martie 30, 2005 Sunt super pozele Irinusha!Le-am vazut pe toate si nu ma mai saturam!Multumesc pentru sfaturi si iti urez si tie mul;ta sanatate tie si lui Cris! alexa Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Irinusha Postat Martie 30, 2005 Raport Distribuie Postat Martie 30, 2005 quote:Originally posted by alexadaniel2000Sunt super pozele Irinusha!Le-am vazut pe toate si nu ma mai saturam!Multumesc pentru sfaturi si iti urez si tie mul;ta sanatate tie si lui Cris!alexaid="quote">id="quote">Multam fain! :)Si tie multa sanatate! Sa ne spui daca ai petrecut Pastele cu parintii! id="Comic Sans MS">Irinusha & [copil] Cris id="blue"> (03.05.04) => "Demolition Boy" :) poze si poziliciid="Comic Sans MS"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.