Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

A fost de curand un articol-avertisment pe cnn despre aceste doua ultime gaselnite in materie de tratament pentru eczema/dermatite/etc. In urma studiilor, s-a concluzionat ca e cazul sa se anunte de-acum inainte in prospect ca folosirea lor poate creste riscurile cancerului de piele, cateva cazuri fiind deja semnalate. Bineinteles ca producatorii nu recunosc, insa vom vedea cum evolueaza lucrurile. Deocamdata, se recomanda folosirea lor doar pe perioade scurte si intermitente si numai in cazul in care altceva nu da roade; in nici un caz pentru copii sub 2 ani, din cauza riscului de infectii respiratorii.

Asta ar fi, pe scurt, ideea articolului:

http://www.cnn.com/2005/HEALTH/conditions/03/11/eczema.drug.caution.ap/index.html

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu nu am fost de acord cu Elidel-ul de la inceput. Cand am citit despre ce e vorba, chiar m-am infricosat. Ca sa nu mai comentez ca foarte multi doctori recomanda Elidel-ul la copii pana intr-un an.

Acum trei sapt. am fost cu al meu odor la pediatru pentru eczema/dermatita atopica. Si am intrebat medicul ce parere are despre acest medicament. Si mi-a spus ca din dimineata aia anuntasera ca Elidelul va avea black box warning si ca nu mi-ar da asa ceva decat numai daca celelalte medicamente nu ar fi eficiente.

Prefer sa incerc alte tratamente, mai degraba cu steroizi sau cum au facut alte fete de pe forum de au fol. metodele homeopate.

Noua ne-a trecut eczema folosind un unguent cu stroizi numai de doua ori, dar bagand la greu hidratare. Deci se poate si altfel.

Lexi, oricum multumim de avertizare. [flo] pentru tine.

Numai bine,

Ciuf si Luca

http://community.webshots.com/user/ciufa

si noi am primit elidel la cateva lunisoare, insa, la fel ca tine, am fost circumspecta in a-l folosi pe un bebelin atata de mic si nu i-am dat decat de vreo doua ori, in strat infim. tot cu remediul homeopat am scapat de probleme si uite ca a trecut mai bine de un an jumate de cand suntem ok din punctul asta de vedere, cu mici scapari, in functie de vremea de afara.

sa vedem ce ne ofera primavara asta in materie de aspecte ale pielii. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...