Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

produsele Forever Living - cum sunt?

Recommended Posts

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Au mai fost cateva subiecte, unul mi se pare chiar initiat de mine (sau m-am zapacit?). Ce pot sa iti spun e ca cele 4 geluri pt baut (presupun ca la ele te referi) iti ofera o stare de bine, sotul meu a luat un timp, inca mai am vreo 4 bidonase si cred ca o sa beau si eu (ma facusem distribuitor dar am renuntat). Ei bine, se simtea mai plin de enrgie...mai vioi...cred ca era de la gel dar in acelasi timp lua si vitamine cu untura de peste tot de la FLP.

Eu una iti recomand cu caldura gelul. Pt slabit nu am incercat nimik deci nu stiu...

Apropo cat costa acolo?

--------------------

Andra

Noi [huta]

Pufi[hopsieu]

Ajutati un OM sa traiasca!id="red">

Subiectul Liviu pe forumul DC

Distribuie pe alte site-uri

eu am cumparat de la ei un program special pentru Maria(4 ani si 2 luni) pentru intarirea sistemului imunitar...nepotica ema a luat deja unul si este super bine, nu mai raceste sau daca se inatmpla, face forme foarte usoare...acum i-am luat si Mariei si vreau sa vad daca are efect..o sa va anunt...si vreau sa-i iau si socrului meu un program(facut de o dr) ptr cancer de colon, eu am incredere in produse...id="blue">

Roxana Lilea,mama Mariei 3 ani si ceva

Buna fetelor!

Produsele lor sunt excelente. Eu le folosesc decand soacra-mea s-a bagat in asta. Are destul de multe comenzi si vad ca multa lume le foloseste. Eu folosesc in principal gelurile de durere de spate si gelul verde pentru bubite. Fac minuni. Nu stiu insa daca au de slabit ceva. Auzisem ca au niste pastile... Ca mi-a cerut cineva si nu stiu incotro s-o indrept! A folosit cineva pastile de slabit de la ei si a dat rezultate?

[zid]

beatrice rotaru

Din nefericire ,omul ar face orice numai sa fie sanatos..

Eu am cumparat produse de 15 milioane de la ei pt cineva drag si foarte bolnav .. produse care mi-au spus ca o sa-l puna pe picioare..

Rezultatul ....a murit la 1 luna si jumatate

Asa ca .. ma abtin de la comantarii...

Nu suntem complet inutili..cel putin servim de exemplu negativ pentru altii.

eu am folosit aloe vera gel si berry nectar pt. copilashi, pt. intarirea imunitatii si cate si mai cate. eu una, sincera sa fiu, nu am vazut la baieti nici o imbunatatire si am luat fro 4 sau 5 bidonase.a...si multi vitaminele cu minerale, care inafara de faptul ca sunt scumpe, nu cred ca is mai deosebite decat cele de la walmark sau........altele.....mi-ar placea tare mult sa stiu cu siguranta ca daca le mai cumpar cate un bidonas va fi super ok.,dar..............

[paste]

Andreea mami luiid="green"> Theo & Florinid="orange"> poze

Salvati-l pe Mihaita!

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38225

Ma bucur ca am gasit acest subiect. Noi tocmai am cumparat spray-ul Aloe First pentru ca bb are rosu in gat si candida in gurita si am inteles ca spray-ul este bun pentru ambele problemutze. Pt. sotul care sta mult la calculator am luat Forever Vision cu luteina. El mai cumparase luteina simpla de la California Fitness si i-a fost tare bine cu pastilutele.

Acum vreau sa cumpar un gel de baut, un gel pentru dinti si un strugurel. N-am mai folosit niciodata pana acum.

Cristina, Christian si bebe Alexia Maria Uimireaid="blue"> (D.N. 02.10.2004)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...