Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

gimnastica dupa cezariana

Recommended Posts

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Io m-am apucat mai serios la 10 luni dupa cezariana. Am avut incercari si mai devreme, dar aveam programul prea incarcat si nu am putut sa ma tin. Am inceput cu un aerobic usor + exercitii de tonifiere pt abdomen si picioare + inot de 1-2 ori pe saptamana. Exersez de 2 luni si io zic ca rezultatele se vad: ma simt in forma, abdominalii sunt mai fermi. Problema e ca mai am si Kg de dat jos, dar cu rabdare si Montignac se rezolva.

Parca se spune ca la 6 luni dupa cezariana e OK sa te apuci de exercitii.

Monica si [copil] Eduard

Distribuie pe alte site-uri

Cel mai indicat este sa-ti intrebi medicul.Depinde de la om la om.Depinde cat de repede te-ai vindecat,etc...Se spune ca un an de zile nu ai voie sa ridici un ac,acum pentru cine poate sa stea atat de linistit.

Eu personal la trei saptamani de la nastere,faceam km intregi zilnic cu fiimea in brate si nu era nici usoara(4kg),gimnastica am inceput-o la 6 saptamani cu avizul medicului,dar exercitii ff usoare,mai mult de inviorare,tonifiere.Cu abdomene serioase si exercitii adevarate mai tarziu un pic,pe la 4-5luni.

Sper ca te-am ajutat,mult succes!

Andreea mami de ingeras Alexia Elena

http://community.webshots.com/user/andreeabanica

Eu am inceput dupa 3 luni si am vorbit cu un antrenor care mi-a recomandat ce sa fac; 15-20 minute alergat usor, reprize de 15-20 exercitii brate, picioare, fesieri... Se vedea binisor dupa 2 luni; s-ar vedea si mai bine daca as mai merge si acum. Lenea mare......

Intotul este foarte recomandat si poti sa il incepi la 2-3 luni dupa cezariana.

Gabi

Multam, fetele, la abdomene ma refeream cel mai tare, ca eu aveam asa o burtica plata si am ramas cu 3 burti!!!!

Mai, dar asta cu ridicatul acului pina la un an am incalcat-o rau de tot. Eu ies cu copilita mea in ham, si are nici mai mult nici mai putin de 7,400 kg!! Sa nu mai vorbesc de caruciorul ridicat cu tot cu copil pe scari!. Asta este, n-am de ales. M-a cam durut, ce-i drept, dar acum vaz ca m-a lasat.

pupici la toate[pup]

Siminna si Maria (1 noiembrie 2004)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/siminna123/

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...