Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Recommended Posts

baietelul meu de numai 4 luni a facut conjunctivita[bang] il tratez cu Nettacin

a mai patit cineva asa ceva? la un pui asa de mic?

il sterg la ochisori cu ser fiziologic si ii pun picaturi ar mai trebui sa fac si altceva?

poate v-am zapacit dar sunt cam speriata[bang]

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)

http://community.webshots.com/user/paxela

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Capsunika a plecat din spital cu conjunctivita si am tinut-o asa pana la 6 luni. Am incercat mai multe medicamente, Tobrex, Netaccin si inca unul, mereu uit cum ii zice, Ofta ceva, singurul care a functionat.

Ser fiziologic, apa caldutza (fiarta si racita la temp camerei), compreses sterile, cearcef de bumbac schimbat cat poti de des.

Succes si nu te speria, trece, daca vezi ca nu exista o imbunatatire du-te la medic si o sa-ti schimbe tratamentul.

Freia si [copil] Alexa

Paxelaid="red">, si Ana avea conjunctivita cand a iesit din spital, am tratatt-o cu succes cu Tobrex, intr-o saptamana a disparut aproape complet. Nu a recidivat niciodata pana acum. Cred ca am fost un caz fericit, am auzit de recidivari frecvente la bebei. Si zici ca acum a facut pentru prima oara, la 5 luni? Vezi cum reactioneazaa ce ii dai si oricum nu face nimic doar din auzite, numai la recomandarea doctorului.

Multa sanatatla BB

elena si ANA (2.11.2004)

http://photos.yahoo.com/elenapangica

am lucrat 10 ani in sectie de ofta.

iata sfaturile mele: conjuctivita e contagioasa si se poate transmite la ceilalti membrii ai familiei prin urmare foloseste prosop separat, sterge fiecare ochi cu comprese diferite, daca are multe secretii pune-i picaturi din ora in ora o zi, incearca tobrex de 5 ori pe zi si unguent oftalmologic kanamicina sulfat nu cu cortizon de 2 ori pe zi, respectiv seara si dimineata.ce ti-a recomandat medicul?

daca e de natura virala nu va trece decat in 3 saptamani ori ce ai face dar trebuie sa pui picaturile recomandate de medic. atentie mare daca ti se da picaturi care contin cortizon.acestea nu se pun mult timp si numai in anumite conjuctivite, nu in cele cu secretii purulente!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...