Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Papa Ioan Paul al II-lea a plecat dintre noi

Recommended Posts

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul răspuns

[hia],

am auzit azi-dimineatza la radio (si am citit si pe teletext) ca surse de la Vatican au declarat ca azi-noapte Papa a primit Mirungerea si Sf. Impartasanie... Se pare ca deja sunt toti constienti ca va muri... imi pare atat de rau pentru ca este un OM extraordinar! Lumea catolica si nu numai il iubeste nespus de mult!Atunci cand a fost acel atentat asupra lui si s-a descoperit ca era vorba despre un turc, Papa l-a iertat pe turc... asa ceva doar in cartile sfinte mai intalnesti, mai rar in realitate!

Din pacate se pare ca firul vietii lui se va opri...

Doamne ajuta! [ruga]

www.craiova.ro/argos

"A gresi e omenesc; a ierta este divin." Alexander Pope

Distribuie pe alte site-uri

Din pacate starea Sfantului Parinte este foarte grava, dar stabila. este constient si linistit (acestea sunt cuvintele exacte ale purtatorului de cuvant al Vaticanului in conferinta de presa de acum o ora). NU a suferit un infarct si nici nu e in coma. a primit aseara sfintele taine. a suferit o infectie a cailor urinare inferioare, urmata de o septicemie si de o cadere bursca a tensiunii arteriale. Sfantul Parinte a intrebat daca este absolut necesar sa fie mutat in spital si a ales sa ramana la vatican. azi dimineatza a celebrat impreuna cu secretarul sau personal sfinta slujba si cerut sa citeasca Via Crucis, fiind vineri, facindu-si cruce la fiecare text. La Vatican a sosit si Vicarul Romei, cel care conform traditiei face anuntul mortii Papei.

ne rugam pentru viatza lui si ca Dumnezeu sa vegheze asupra lui.

Roxana si Patrick (29.07.2004)

Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...