gio Publicat Aprilie 1, 2005 Raport Distribuie Publicat Aprilie 1, 2005 Astazi chiar m-am enervat, sub camera fetitei e un garaj inchiriat unde se fac...termopane[bang]Vecinul a inchiriat unei firme si aia fac un zgomot!!!!S-a trezit si copilul, plus fondul de rigoare zi-lumina!!!!Sigur nu au nici macar acceptul asociatiei de locatari, unde mai pui de acte pt asa ceva, si oricum nu le-ar da nimeni sa faca rame si eu mai stiu ce intr-un garaj de bloc!!!!!Intrebarea mea este, ajungand la disperare dupa cateva luni de convietuire cu fierastraul lor si cu ciocanele idioate, unde sa-i reclam????? sa le desfiinteze naibii atelierul ilegal de facut termopane-termopane..offff!!!!!OFFFFF!!! Ma dispera!!!!(nu e pacaleala de 1 aprilie!!!) If a have a bag of rocks to carry as I go I just want to hold my head up high.... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianangi Postat Aprilie 1, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 1, 2005 La primaria de sector. Cred ca Disciplina in constructii sau urbanism... Nu stiu, vezi ca mai toate sectoarele au site pe internet. Da cautare si intra pe link, sa vezi care departament ar fi mai pe "domeniu". http://adriana.freewebspace.com/photo.html "Nu exista dragoste.Exista doar dovezi de dragoste" Jean Cocteau Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gio Postat Aprilie 1, 2005 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 1, 2005 Mersi, o sa caut!! If a have a bag of rocks to carry as I go I just want to hold my head up high.... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.