sinzi_ana Publicat Aprilie 1, 2005 Raport Distribuie Publicat Aprilie 1, 2005 TRebuie sa iau un nou monitor LCD si nu stiu cum sa ma orientez si care e cel mai bun calitate / pret. Am vazut unele de la Benq, sunt bune??? Ce trebuie sa aiba un bun monitor LCD? "O coardã prea întinsã se rupe, o coardã prea slabã nu vibreazã aºa cum trebuie. ." Sinzi [avion]si David[marinar]id="Georgia"> David pe tractoras id="size3">id="red">id="Book Antiqua"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinzi_ana Postat Aprilie 1, 2005 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 1, 2005 A! Inainte am avut un sony LCd de 19" hs94b 250cd/mp pe care DAvid l-a cam scos din garantie , dar acum nu ne mai permitem unu asa scump...vrem tot lcd...dar mai usurel la pret... "O coardã prea întinsã se rupe, o coardã prea slabã nu vibreazã aºa cum trebuie. ." Sinzi [avion]si David[marinar]id="Georgia"> David pe tractoras id="size3">id="red">id="Book Antiqua"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joxy Postat Aprilie 1, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 1, 2005 Iti recomand Samsung. Cu respect, G. Choose lifeid="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dante01 Postat Aprilie 2, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 2, 2005 nu stiu cum sunt benq-urile... samsung si mai toate firmele mari fac chestii super misto insa costa ceva parale... au insa si din astea mai ieftine, entry level care insa sunt ok daca nu esti prea pretentios...oricum, la banii aia sunt good value... cateva criterii as zice eu destul de importante: rezolutie maxima si refresh rate (asta e cam 75 hz in mod normal la astea...) brightness cu cat mai mare cu atat mai bine timp de raspuns cat mai mic (asta nu e chiar asa important la aplicatii normale, insa la anumite jocuri poate infulenta claritatea imaginii) viweing angle, daca stai mai cas sa il poti vedea, asta e importand daca mai va uitati la un film in 2-3... apoi, in fct de ce mai vrei tu, poate sa aiba ceva difuziare si chiar si un mic microfon... uite aici un benq...nu stiu cat sunt preturile prin .ro insa pe aici iei ceva bunut la 250 €... ...Life's tragedy is that we get old too soon and wise too late...id="blue"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianafedorca Postat Aprilie 2, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 2, 2005 si eu mi-am luat tot un benq, si sunt super incantata de el a fost 285 $ + TVA, adica vreo 9,400,000 lei parca, are si boxe integrate, sunt super incantata de el si are si 3 ani garantie, l-am luat de la o firma de pe net t w i s t e r.ro , au mai multe oferte vezi poate gasesti ceva care-ti convine, oricum au preturi f bune, eu gasisem acelasi monitor cu 13 milioane la flanco cat despre criterii ti-a explicat dante f bine cum trebuie ales numai bine si succes Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinzi_ana Postat Aprilie 2, 2005 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 2, 2005 multumesc mult de raspunsuri...cred ca am sa iau un benq...avand in vedere ca nazdravanu meu a scos sony-ul din garantie, nu prea se merita sa risc... "O coardã prea întinsã se rupe, o coardã prea slabã nu vibreazã aºa cum trebuie. ." Sinzi [avion]si David[marinar]id="Georgia"> David pe tractoras id="size3">id="red">id="Book Antiqua"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.