Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Va rog, am nevoie de un stomatolog !

Recommended Posts

Am dantura atat de proasta incat toti dintii-mi sunt plombati...numai ca ma lovesc de o mare problema :dupa cateva luni plombele incep sa cada...un dinte, de exemplu mi-a fost plombat de 4 ori in 10 zile si de-abia a 5a oara a ramas acolo, nu stiu insa pana cand.

Am mers si la medici scumpi si la cabinete mai ieftine, rezultatul este insa mereu acelasi...

Am renuntat de mult timp sa mai mestec guma,crezand ca de la ea mi se trag problemele...si nimik.

Sunt obsedata sa nu am carii dar nici nu pot merge lunar sa-mi pun plombele care cad [bang][bang]

Va rog, ajutati-ma sa gasesc un stomatolog care sa lucreze cu simtul raspunderii.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu iti recomand cu foarte mare incredere pe dr. Ramona Iosif de la Dentestet. Este singura care mi-a pus o plomba la dintii din fata si nu se cunoaste, iar plomba e destul de mare, mai ales ca am incercat diversi medici, as zice niste macelari, care mi-au facut dintii praf.

Pe langa faptul ca are materiale foarte bune, plombele arata excelent, nu se cunosc, nu sunt diferente de culoare.

Cauta pe google si vezi ca au si site daca vrei adresa si numere de telefon.

Succes!

Oana&Erik

http://community.webshots.com/user/oana_noemi

http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Am si eu un dr. stomatolog foarte bun si cat de cat ieftin. Cand am plecat din Romania mi-am facut dantura din fata la el si nu am probleme. Inainte de asta mi-am pus o gramada de dinti si masulete si plombe la el si nici pana acum nu am avut probleme. Este vorba de dr. Marcel Taerel. Lucreaza in incinta fabricii de la Electroaparataj si mai are si un alt cabinet la Fabrica de Sticla (Stirom). Spune-mi daca ti-ai rezolvat problemele la altcineva? Daca nu iti voi da numarul lui sa-l contactezi.

Beatrice [gravi] 34 sapt

beatrice rotaru

• 2 weeks later...

[hopsieu]salut eu nu pot sa-ti dau cine stie ce informatii dar iti zic sigur si sincer iati o vacanta de 2-3 saptamini,si dute la Covasna,Judetul Covasna,OrasulCovasna,la cabinetul stomotolojic si medicul cel mai bun este Dm.Mihai,care vine la el persoane din intrega lume sa-si faca dantura si eu ca de exemplu am venit dinBuc,lucreaza si bine,cinstit,frumos si nici macar nui scump de loc fata de Buc,scuze,eu meam scinbat dantura,si cind am fost in Buc,la o consultatie ma intrebat medicii cit ma costat si unde eam facut,si cind au auzit mea zis ca sunt nebuna,ca asa ceva nu exista si asta a fost cam3 ani in urma,sincer nu asati para rau de loc daca te duci la el ii spui ca esti din partea lu rusoaica,sincer mie mii frixca de medicii dintisti dar acest medic mea scos din mine frica si la el nu mii frica ca-mi cunoaste crizele,dar alt cineva ma mai intreb?

hosen

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...