Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Cosmeticele Ardes-crema ANTICELULITA super.

Recommended Posts

Buna fetelor.

[jamaica]Ce parere aveti despre cosmeticele Ardesid="red">.A mai incercat cineva?

Eu una sunt foarte incantata de ce am folosit pana acum de la ei.

Super buna este crema pentru [haibat]CELULITA[haibat] (crema extraforte pt. slabire-crema anticelulita si vergeturi) cu alge iodate,camfor natural,saruri organice ale iodului etc.Mai este si uleiul anticelulita,fiole pt. diferite tipuri de par,pt. caderea parului...

E adevarat ca sunt mai scumpe,dar dupa mine merita.

[cool]Crema anticelulita(din gama pt. tratament termoslabire) este super.Ca tot am mai vazut tot felul de mesaje pe DC despre celulita si altele,m-am gandit sa va dau o solutie(sper,buna).

E cam singura crema pt. celulita care chiar se vede ca actioneaza[:D].

Inaite am folosit un spray(bunicel) de la Dior...dar nu prea se compara(dar se poate folosi alternativ cu crema asta).

Si toate sunt produse naturale din Italia.

[?]Ati auzit de gama asta?

Va pup.

Ely_S

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Buna Ely-S

Eu am folosit cosmeticele din gama Ardes si pot spune din punctul meu de vedere ca sunt bune. Gelul intim este f bun,crema antiperspiranta, crema Sempre care este cam pentru orice necesitate,mai sunt uleiurile pt masaj, cremele de corp sunt superbe,mai sunt cremele specifice destinate unor probleme medicale,parfumuri fara alcool ,iar lista poate continua.Eu le-am considerat un rasfat incepand cu gelul de dus,crema de corp si terminand cu parfumul cu acelasi miros.

Rasfat placut

Helle

Suna foarte bine ce spui? De unde le-ai luat? Eu le-am vazut intr-o revista, dar numarul de telefon de acolo era al distribuitorului, asa ca am renuntat. Te rog, spune-mi si mie de unde le-ai luat. Eu pana acum am folosit gelul de la l'Oreal.

Merci,

Oana

Buna Rotty.

Si pe mine m-a deranjat putin chestia asta,ca trebuia sa ma duc direct la sediul lor-dar am zarit intr-o zi produsele la o farmacie si am zis super s-a dus tot chinul de a ma duce pana acolo.

Eu pana acum am gasit in doua farmacii:

-farmacia din Carrefour orhideea

-farmacia din Mall-ul vechi(Dristor)

Eu ultima data am fost la Carrefour si aveau foarte multe produse din gama.

[cheers]

Ely_S

Buna fetelor.[hia]

Din cate-mi aduc aminte crema costa aproximativ 2.000.000 lei-2.300.000 lei si este un borcan(din plastic) de 1 kg.

Cred ca poate sa te tina chiar si 4-5 luni.

Dar este bine ca,crema sa fie folosita(alternativ)si cu o alta crema sau gel(poate chiar pe cel care-l folositi acum) pielea sa nu se obisnuiasca cu ea(si sa aibe efectele cele mai bune)-asa am auzit niste pareri(dar nu trebuie neaparat sa fie asa-cred ca se poate folosi o luna intrega fara probleme sa vedeti daca chiar da rezultate).

Eu folosesc crema cam de 2-3 ori pe sapt(si cu un masaj de 5-10 min) si restul zilelor ori fac pauza,ori ma dau cu alta crema anticelulita(eu folosesc un spray de la Dior-dar si asta e cam scump si nici nu are aceeasi cantitate).

Crema asta se numeste Crema Extraforte pt. Slabire(crema face parte din gama de tratament termoslabire,anticelulita si vergeturi-deci atunci cand va fi folosta veti obs. o inrosire a pielii si o senzatie de caldura).

Mai este si alta crema pt. celulita si etc. dar este din gama de tratament crio(soc rece-deci probabil ca atunci va fi o senzatie de racoare)-pe asta n-am incercat-o.

[greutati]Eu va urez succes in lupta contra celulitei(chiar daca n-o sa folositi produsele din gama asta).

V-am zis,sunt mai scumpe,dar dupa parerea mea merita + ca sunt toate NATURALE.

Daca va duceti la Carrefour sau la Mall sa va uitati dupa produse puteti sa rugati o farmacista sa va explice(care,cum,pt. ce sunt etc.).

Va pup.[cheers]

Ely_S

Avand in vedere ca o crema anticelulita de la L'oreal sau Lineance este in jur de 700.000 si are 150 sau 200 g, crema de la Ardens, care are 1 kg, nu mai mi se pare f. scumpa... Dar si daca o iei si nu are nici un efect... atunci mai bine e una mai mica de 200g si dai mai putini bani si daca e OK o folosesti in continuare... Complicata alegere...

Totusi cred ca o voi incerca pt. ca am mai auzit si de la altcineva ca este foarte buna.

Ely_S ce n-am inteles...

quote:Originally posted by Ely_S

Crema asta se numeste Crema Extraforte pt. Slabire(crema face parte din gama de tratament termoslabire,anticelulita si vergeturi-deci atunci cand va fi folosta veti obs. o inrosire a pielii si o senzatie de caldura).

id="quote">id="quote">

este buna si pentru vergeturi sau face parte din gama respectiva, iar pt. vergeturi exista alta crema? Ca daca e buna si pt. celulita si pt. vergeturi atunci chiar merita...

[foto]Eliana si [copil]Elenaid="red"> (23.10.2004)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...