Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Simptome

Recommended Posts

[help] Sint in trei saptamani de sarcina si din pacate, nu am simptome de nici un fel!

Nu am greturi,somnolenta,sani mariti, nu am pofte de mincare ...nu stiu ce sa mai zic, mi-este cam frica. Pina luni, cind o sa merg la doctor, o sa stau ca pe ace. Mi-am facut aseara inca un test si a iesit pozitiv ( al treilea). Mi-am luat temperatura astazi dimineata si este usor marita, dar nu este neaparat un indiciu, poate sa fie asa si din cauza unei posibile infectii..

Pot burticile care au trecut prin asa ceva sa ne spuna si noua din experienta lor? [gravi]

Vi s-a intimplat sa nu aveti simptome si apoi sarcina sa evolueze normal sau ar trebui sa-mi pun niste semne de intrebare?

Multe multumiri si sarcini usoare! [flo]

Ina

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Ina,id="red">

Ar fi mai bine sa iti faci o programare la dr (ob-gyn sau medic de familie). Acolo ti se vor face testele si vei sti exact ce se intimpla. Oricum, simptomele nu apar din primele saptamini la toata lumea [:D], asa ca stai linistita.

Oana C si [fetita] din burtica 24s6z

Stai linistita Ina. Eu am trecut deja de 12 saptamani de sarcina si nu am simtit absolut nimic nicicand. Ba parca, pe la 6 saptamani am simtit ca mi s-au marit sanii si sunt mai moi ca de obicei. Acum nu ma mai incap bine pantalonii, am schimbat numarul la sutien, imi creste mai repede parul pe corp si aici se termina modificarile suferite. Nu am pus nici un kg (inca, dar nu ma plang) si nu am avut o singura data greata.

Asa ca...eu cred ca depinde de la femeie la femeie. Unele suporta mai greu valul de hormoni aferenti sarcinii, altele nu ii simt deloc. Hai nu-ti face griji!

Ai 3 saptamani de la UM sau 3 saptamani de conceptie? La 40 de zile de la UM poti sa vezi sacul embrionar la eco intravaginal. [pup]

Multumesc, dragele mele![biz]

Am luni programare la doctorul meu ginecolog. Am mai pierdut citeva sarcini pina acum, de aceea am fost nelinistita.[:(]

Kidid="red"> [floare3] sa stii ca m-ai linistit MULTid="blue"> cu raspunsul tau; eu credeam ca sanii trebuie sa ti se mareasca si intareasca, iar ai mei sint normali, de aceea am intrat in panica...in ziua cind trebuia sa-mi vina CM mi se umflasera putin iar acum...

Am trei saptamani de la conceptie. UM 26Feb.2005.

Va doresc sarcini cit mai usoare! [pup]

Ina

INAnu trebuie sa te nelinistesti pt ca fiecare organism are modul sau de a reactiona.Eu din cate am citit,am aflat ca semnele de sarcina aparpe la 5-6 sapt de sarcina,dar nu e o regula.Am prietene insarcinate si la fel ca si tine nu au nici un simptom,cum se spune,sarcina nu e toxica.Oricum trebuie sa te duci la ginecolog,dar sa nu-ti faci mari sperante ca se va vedea ceva la ecografie.Sarcina "se zareste"la eco abia in sapt 5.Multa sanatate,sarcina si nastere usoare.

dana

Inaid="red">, eu vreau sa te felicit, daca dupa 3 teste a iesit pozitiv... nu poti fi decat [gravi][gravi][gravi]!!!!!

Sa ne spui si noua daca este adevarat, sa stim ce ai facut!!!

Simptomele vor veni ele mai tarziu, stai linistita!!! Ce, crezi ca scapi?????[:D][:D]

Ai mare grija de tine si de bebe!!

Irina si bebe 21 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Irinuca graviduca, mi-am facut testele ca sa depistez cit de pronuntate sint liniutele..HCG-ul. Al doilea test mi-a iesit cam slabut, de aceea m-am speriat putinel( sa nu fi pierdut sarcina).

De abia astept sa am si eu simptome, sa "intru in randul oamenilor normali"...hiiii, hiiii, hiiii. [batcap]

Am sa va tin la curent, fetelor, promit!

Multam' fain, sarcini usoare si bebei sanatosi![bibe]

Pupici dulci! [pup]

[gravi]3+

Ina

[pup][pup]buna,nu-ti fa griji,cum au spua si celelalte fete la fiecare femeie e altfel,mie mi-au inceput greturile abia pe la 2 luni si atunci f putine.

dar ca sa scapi de griji du-te la medic.te pup,si sarcina usoara.[grasa]

Scumpa, FELICITARI!!

Eu am avut simptome inainte de 4 saptamani de la UM, si dupa 2 teste pozitive, avand sanse 1% sa raman insarcinata, tot nu am crezut. Asa ca mi-am facut HCG analize de sange, care nu iti confirma doar ca esti insarcinata, cum fac testele de sarcina din urina, ci iti spun si cantitatea de hcg din sange, dupa care se poate calcula varsta aproximativa a sarcinii. E cam scump, dar face. Eu cu el in mana m-am dus la ginecolog, si tot nu a vazut sarcina, nici la eco abdominal nici la transvaginal. Daca ma luam dupa el, cine stie ce mai faceam, dar eu aveam dovada clara.

Succes!

POZICI:

Omuletul_meu_drag id="blue">

Rici, cea mai fericita mamica [mamica] si omuletul ei drag [copil]

quote:Originally posted by Ina869

Irinuca graviduca, mi-am facut testele ca sa depistez cit de pronuntate sint liniutele..HCG-ul. Al doilea test mi-a iesit cam slabut, de aceea m-am speriat putinel( sa nu fi pierdut sarcina).De abia astept sa am si eu simptome, sa "intru in randul oamenilor normali"...hiiii, hiiii, hiiii. [batcap]Am sa va tin la curent, fetelor, promit!Multam' fain, sarcini usoare si bebei sanatosi![bibe]Pupici dulci! [pup][gravi]3+InaSometimes by losing a battle you find a new way to win the war.

id="quote">id="quote">Intensitatea culorii liniutei difera in functie de cantitatea de HCG, care la inceputul sarcinii e mai mica, ea crescand odata cu inaintarea in sarcina, pana la 13 saptamani.Lasa tu, nu-ti dori simtome, ca apoi nu mai scapi de ele. O sarcina fara simptome, care desi normale iti dau mari batai de cap, e un dar ceresc. Asa ca profita, mama. Eu am avut greturi zi si noapte pana la 16 saptamani, vomitam si de 5-7 ori pe zi. Nu cred ca e ceva de dorit. Asa ca, sarcina usoara!POZICI: Omuletul_meu_drag id="blue">Rici, cea mai fericita mamica [mamica] si omuletul ei drag [copil]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...