Oaspete Publicat Aprilie 1, 2005 Raport Distribuie Publicat Aprilie 1, 2005 Poate ati oservat si voi ca romii au copii mult mai rezistenti decat ai nostrii. Romii isi tin copii in ploaie, in vant, pe timp de iarna sunt imbracati sumar, nu au incaltamainte adecavata..si totusi...ei nu racesc, nu fac viroze respiratorii si gripa cum fac ai nostrii. Noi nu stim cum sa mai avem grija de copii nostrii, le oferim toate conditiile, siropuri, tratamente, vizite regulate la medici, ba chiar au medicul lor, dar toate acestea nu-i apara totusi de raceli si alte boli. Gresim noi undeva? Sau ce fac mamele copiilor romi de ei sunt atat de rezistenti? V-ati intrebat vreodata? Tatiana si Bianca, printesa http://community.webshots.com/user/tatianaS Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dadi_t Postat Aprilie 1, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 1, 2005 [:-)))]Te urmaresc si aici! Nu , Tatiana, nu sunt mai rezistenti si ti-o spun in cunostinta de cauza.Lucrez intr-un spital. Copiii cu cele mai grave si complicate boli, care ajung de cele mai multe ori in reanimare, sunt copii rromilor.Si cele mai multe decese tot din randul lor sunt! Daca te uiti in jurul tau, imi poti spune daca vezi tigani batrani....????? Majoritatea nu ajung la batranete cu tot cu asa zisa imunitate! Taniaid="blue"> cu Andreeaid="red">(14 sept'96)+ [iepu] Biancaid="purple"> (14 febr'04) Poze noiid="red">! Ce nu poti controla...evita!id="blue"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lauraa Postat Aprilie 1, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 1, 2005 quote:Initial creeata de tatianaSPoate ati oservat si voi ca romii au copii mult mai rezistenti decat ai nostrii. Romii isi tin copii in ploaie, in vant, pe timp de iarna sunt imbracati sumar, nu au incaltamainte adecavata..si totusi...ei nu racesc, nu fac viroze respiratorii si gripa cum fac ai nostrii. Noi nu stim cum sa mai avem grija de copii nostrii, le oferim toate conditiile, siropuri, tratamente, vizite regulate la medici, ba chiar au medicul lor, dar toate acestea nu-i apara totusi de raceli si alte boli.Gresim noi undeva? Sau ce fac mamele copiilor romi de ei sunt atat de rezistenti? V-ati intrebat vreodata? Tatiana si Bianca, printesa http://community.webshots.com/user/tatianaSid="quote">id="quote"> De cat eori citesc propozitia asta pe forum ma intreb: "DE UNDE STIU FETELE ASTEA CA ACESTI COPII NU RACESC, NU FAC ALERGIi, NU AU VIROZE, ETC ??????????????????! " Mergeti voi cumva l aei acasa regulat? Cunosti asa multi rromi care sunt sanatosi de la tinerete pan´la batranete? Sau ii vezi pur si simplu pe strada si deduci ca sunt sanatosi? EU ii vad plini de muci si de bube. Si mortalitatea infantila la ei e la cote mari. Mai fetelor, nu tot ce zboara se mananca...Mama de [copil]Lara Celine id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristina_C Postat Aprilie 2, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 2, 2005 Da, e o falsa impresie ca ar fi mai rezistenti. Sunt si ei copii ca oricare altii si mi-e greu sa cred ca sunt imuni la boli, cu atat mai mult cu cat nimeni nu are grija de ei. Cristina http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger alb Postat Aprilie 2, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 2, 2005 Poate ! dar, ele nu renunta la (tata). Si majoritatea ajung in stare foarte grava. Jesus said, "Let the little children come to me" We love Jesus because He first love us. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paula2003 Postat Aprilie 2, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 2, 2005 Sunt si ei oameni[biz] si au si ei probleme ca si noi. Eu vad in centru unde fac recuperare destui care vin si sunt foarte gravi. Nu stiu cum va puteti gandi ca sun sanatosi cand ii vezi in plina iarna doar in pijamale la semafoare cersind. Ala nu mai e om... paula2003 & Alexandraid="red"> [loveyou] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinzi_ana Postat Aprilie 2, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 2, 2005 Tatiana e vorba cred de selectia naturala, la ei mor foarte multi bebelusi si supravietuiesc cei puternici..(pana nu mor si aceia)... "O coardã prea întinsã se rupe, o coardã prea slabã nu vibreazã aºa cum trebuie. ." Sinzi [avion]si David[marinar]id="Georgia"> David pe tractoras id="size3">id="red">id="Book Antiqua"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AILUI Postat Aprilie 2, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 2, 2005 Salve, Subscriu ºi eu la cele spuse de Tania ! Când bbul meu avea 5 luni am fost internaþi 2 sãptãmâni în spital,ºi vreau sã-þi spun cã în toatã secþia de pediatrie copii eram 5 sau ºase mamici cu copii care nu eram rromi!! Aºa cã se îmbolnãvesc ºi ei,dar nu avem noi de unde sã ºtim,eu am rãmas ºocatã puþin atunci,credeam ca ºi tine cã aceei copii sunt un fel de Supermani,dar m-am convins cu ochii mei cã nu-i de loc aºa..... Pupici, mami ailuI[recevere] ºi bb Robi[bonjovi] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oaspete Postat Aprilie 3, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 3, 2005 Bine ca m-am lamurit si eu. Pentru mine erau un fel de super-oameni, care nu patesc nicidata nimic. Chiar astazi, oprind cu masina la un semafor apare un pui de tigan, murdat din cap pana-n picioare, saracacios imbracat,dar care nu avea nici muci,nici nu tusea, era chiar grasunel si bine crescut.Poate doar arata a fi bine, dar de fapt, numai el stia... Tania, las' ca ma bucur! Daca ma urmaresti, ma simt in siguranta. Multumesc pentru raspunsuri tuturor! Tatiana si biuta cea cuminte[bibe] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myromary Postat Aprilie 12, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 12, 2005 DA... SI IN SCURT TIMP O SA FIE SI MAI ALBI DECAT COPIII VOSTRI... myromary Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.