Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Miscarrrrrea!! (2)

Recommended Posts

Va multumesc fetelor si ma bucur ca... chiar va tineti de treaba!

Nu de alta dar o facem pentru noi, nu? [;)]

Deci, ce ati facut azi pentru corpul vostru?

PS: E bine, fetelor? [pup] si eu pe voi

"Because woman’s work is never done and is underpaid or unpaid or boring or repetitious and we’re the first to get fired and what we look like is more important than what we do and if we get raped it's our fault and if we get beaten we must have provoked it […]for lots and lots of other reasons we are part of the women's liberation movement."-Ms.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 152
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu am o saptamana de cand am luat exercitiile ceva mai in serios, si ma bucur sa spun ca, desi am mancat normal, am scapat de aproape un cm la solduri, si pentru mine e ceva. De-as mai da jos inca vreo trei, taaaare bine ar fi. Azi nu am facut decat niste exercitii pentru brate, dar cum sunt pasare de noapte, intr-o ora le fac si pe cele pentru picioare si pentru abdomen.

Ana-Maria

Buna, frumoasele!

Va scriu si eu asa, ca sa va impartasesc din experienta mea cu sportul... Pai in curand(pe 7) se implinesc 4 luni de cand ma duc la sala si vreau sa va spun ca secretul longevitatii(mi se pare ceva vreme, avand in vedere ca am mai avut cateva incercari nereusite in trecut) e sa dai peste un instructor bun(prefer sa fie tipa, pentru evitarea situatilor jenante) care sa te faca sa-ti placa ce faci acolo. Iar o data ce incep sa se vada primele rezultate, nimic nu te mai poate opri. Si ar mai fi ceva: nu cred ca motivatia trebuie sa fie prea superficiala. Uite, eu nu m-am dus musai din considerente estetice, ci mai degraba m-am gandit ca am aproape 30 de ani(27, de fapt) si nu am facut niciodata nimic cu corpul meu si ca arat ca o persoana lenesa(si nu-s, pe bune); asa ca am vrut sa vad pana unde pot sa merg si dupa prima luna au inceput sa mi se vada unele repere musculare(inainte eram destul de pufoasa).

A! Si inca ceva: eu, dupa primele 3 luni de sala m-am mai ingrasat un pic, pentru ca mancam mai mult, mi se parea ca mi se cuvine, daca tot fac sport; iar cand m-am cantarit am avut o surpriza-cantaream cu aproape 4 kile mai mult, desi chiar nu simteam la haine, ba chiar paream mai slaba, din cauza sportului. Trei din astea 4 lilograse le-am dat jos in aceasta ultima luna, desi nu am tinut cine stie ce regim, doar m-am controlat un pic(fara zahar, orez, cartofi, paine alba...stiti voi).

Va pup si sa auzim de rezultate bune de la voi toate!

me

haideti ca am facut ce trebuia la sedinta de vineri.[^]

Genoflexiuni cu greutati,impins bara la piept pentru pectorali,ridicat greutati pt umeri,abdomene,mai rau pt spate ca n-am masinaria sa trag de ea nici rame nici unde sa fac tractiuni.Si 15min de bicicleta ,10 min streching.cam o ora si 10 min in total.

Mai fac maiine,miercuri si vineri.Deja simt ca ma tin mai dreapta ,nu mai las umerii atarnati.[^]

Syd,

Dupa cateva luni de lucrat in ritmul in care lucrezi tu o sa ai o forma de o sa te invidieze toata lumea! Ai sa vezi... O sa te simti mult mai bine din abslut toate punctele de vedere. Promit!

Gospodina draga,

Si eu simt la fel: la 29 de ani, sunt intr-o forma excelenta, mult mai buna decat era la 18 ani...[hot] Sa mai treci p-aci, da?

Eu azi am de gand sa alerg pentru 40 de minute, nu e soare afara dar e mai cald decat ieri. Abia astept sa vina primavara aia pe bune.

Va pup! [pup]

"Because woman’s work is never done and is underpaid or unpaid or boring or repetitious and we’re the first to get fired and what we look like is more important than what we do and if we get raped it's our fault and if we get beaten we must have provoked it […]for lots and lots of other reasons we are part of the women's liberation movement."-Ms.

Io am lasat balta exercitiile astea doo zile, ca n-am avut timp, wikendu e kremenal, mey, n-am timp deloc pentru mine! Am avut nitel timp azi, da nu numai pentru mine, asa ca de miine ma pun iar pe exercitzii!

Felicitari celor care se tzin de treaba, bravo voo! [cool]

Iren dubla mamicaid="red">[zana] Bogdanelu nazdravanuid="blue"> [aerob] si Julia zbintuitaid="purple">[majoreta]

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.id="purple">

Astazi am facut 3 ore de plimbare. Ne-am incarcat bagajele si am plecat!! Pe David l-am pus pe bicicleta si pe Daria in carucior. am plecat sa cautam cica o padure, sotului meu ii trebuia niste ierburi care se manaca pe post de salata si miroasa a usturoi. Si am tot mers cautand dupa padure, in sfarsit am gasit o padurice dar nici urma de iarba. Sunt franta, ma dor de numa piciarele, se vede ca nu mai prea am antrenament.

Dar oricum ne-am simtit bine, a fost cald si foarte frumos.

Miraklucker

[:-)))] Esti bestiala! [:-)))]

@Inger alb

Cea mai buna pentru tine sau cea mai buna in general?

Da-ne si noua detalii despre mersul in apa.

Alergatul il faci zilnic?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...