Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

nu-i place siropul de calciu

Recommended Posts

Ce ma fac cu bebitza mea, ca uite, doctoritza i-a gasit semne de rahitism si tre' sa-i dau 5 ml. sirop calciu de 2 ori pe zi , 3 zile/ saptamana. Sau calciu gluconic...BLEAH...Nu-i place de nici unul. Or fi mai multe siropuri pe piata? Eu i-am luat de la Pharco si e oribil (miroase a pudra)..

luciana

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Calciul de la Pharca este cel mai bun, adica cel mai bine asimilat de copii si nu cel gluconic care este si mai gretos la gust. baietelul meu a luat inainte de vaccinul de la 4 luni, 2lg/zi timp de o saptamana si eu i-l puneam in biberon cu putin ceai de tei. I-l dadeam cand se trezea si era insetat...incearca si tu, dar fa tot posibilul sa-l ia pe cel de la pharco, cel gluconic fiind destinat ptr injectii nu se asimileaza la fel.

Succes si sanatate.

mamiid="blue">[9cer] si [bibe]vladut(15 nov.2004)id="blue">

Luciana12,este posibil sa nu-i placa pt ca este foarte dulce.

Ce varsta are bb-ita?Mai alaptezi?

Daca este un pic mai mare si ai inceput diversificarea,poti sa il pui in suc sau mancarica.

Daca alaptezi,mulge-te un pic si amesteca laptele cu calciul,apoi da-il cu lingurita sau cu biberonul.

Daca nu alaptezi si ii dai formula,este simplu,pune-il in biberon direct.

Asteptam vesti.

Andreea mami de ingeras Alexia Elena

http://community.webshots.com/user/andreeabanica

Atentie, e diferenta de concentratie mare intre Ca Pharco si Ca Gluconic, nu numai de gust. Ca gluconic este mai concentrat, deci cred ca ar trebui sa iti precizeze doctorul de care are nevoie copilul. Eu ii dizolv gluconic 5 ml in 50 ml de ceai si ii dau cand se trezeste noaptea ca atunci nu mai stie micutul ce gust are ceaiul si il bea tot !

Pupici,

Lali si bebe Dragos (27 decembrie 2004)

Calciu de la pharco e super bun, se asimileaza f repede.eu ii dau lui theo 2 lingurite pe zi, in cure de 10 zile (pana acum i-am facut 2, are un an)si i-l pun in iaurt. Deobicei, orice medicament, in afara de vigantol si nurofen pe care le ia fara probleme, i le dau cu iaurt pentru ca ascunde gustul.

mami cu Theo [baietel]

Pe vremuri, e-he-he, acu' vreo 3 ani, si noua ne fusese recomandat calciul gluconic, ca fiind cel mai bun, dar nu am reusit nicicum sa-i dau, prea e groaznic la gust. La noi a mers siropul Pharco multa vreme. De-abia pe la 3 ani si jumatate fiu-miu s-a prins ca si asta e oribil.(si ii impartasesc parerea, l-am gustat si eu). Pina atunci n-a facut mofturi. Uite o discutie despre "savoarea" siropurilor cu calciu: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40171 Concluzia a fost ca Vi-sol e cel mai gustos. Nu stiu insa daca-i si cel mai bun.

Eu am ales pina la urma tablete efervescente, dar Tudor al meu e deja mare.

see detailsid="teal">

hi hi, nici lui Andrei nu i-a placut la inceput dar nu a avut incotro [:D] ca trebuia sa suplinim lipsa de ca, iar acum ii place atat de mult ca numai cand ma vede cu siringa deschide gurita sa il dau [:D]

cea mai buna metoda a fost la noi in timpul reclamelor tv, pana s-a obisnuit copilul cu gustul; acum nu mai sunt probleme

Claudia si bebe Andrei (13martie2004)

http://community.webshots.com/user/klaus29100

fetelor, mare atentie la calciu gluconic, eu cand am deschis o fiola desi avea liniutza aceea alba ca sa se deschida pe ea s-a spart pe langa si cand m-am uitat in linguritza era un ciob minuscul...cineva m-a sfatuit sa-l trag cu seringa...dar am renuntzat si acum ii dau si eu pharco calciu sirop, 2 linguritze pe zi, 10 zile pe luna...nici fetitza mea nu-l vrea simplu si atunci i-l pun in ceai(intr-o cantitate mai mica) pe care stiu eu sigur ca il bea si atunci o pacalesc fara probleme.

va pup si sa auzim numai de bine

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...