Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Cele mai eficiente antibiotice impotriva acneei?

Recommended Posts

Buna seara :)!

Am mai pus aceasta intrebare pe forumul fetelor, dar ma gandesc ca poate e util sa intreb si aici...

As vrea sa fac un tratament cu antibiotice impotriva problemelor tenului - nu am acnee propriu-zisa, ci doar cateva "imperfectiuni" pe ici-pe colo, dar problema e ca sunt foarte incapatanate si nu reusesc sa scap de ele, si sa am tenul curat pe care mi-l doresc. Am incercat o gramada de tratamente si produse (mai toate cele de pe piata, din farmacii, produsele-medicament ca Zinerytul si chiar Mibazonul), si tot degeaba. In plus am si pielea hiper-sensibila...

In mod normal sunt impotriva tratamentului cu antibiotice, dar la sfarsitul acestei luni voi participa la un eveniment mega-important, si trebuie sa arat impecabil, asa ca am hotarat sa fac acest tratament numai pana la sfarsitul lunii. La dermatolog nu am timp sa ajung, dar voi incerca sa sun doctorita s-o intreb ce parere are.

Pana atunci, vreau sa va intreb pe voi daca ati urmat un astfel de tratament, cu ce antibiotice, ce rezultate ati avut, dupa cat timp, si ce efecte secundare (daca au fost)?

Deocamdata am gasit prin casa tetraciclina si eritromicina, amandoua se folosesc impotriva acneei, dar nu stiu care e mai eficient si mai lipsit de efecte secundare (din ce am citit pe prospecte, se pare ca eritromicina e mai "pasnica").

Astept raspunsurile voastre si va multumesc anticipat, o seara placuta!

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...