Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

CLIPESTE DES DIN OCHI= TIC SAU ALTCEVA?

Recommended Posts

buna ziua, am un baietzel de 3 ani si 10 luni si de vreo luna de zile a inceput sa clipeasca des din ochi...dar nu tot timpul ci doar de cateva ori pe zi, asa ca si cum ar avea un tic...m-am uitat atent sa vad daca face mai des atunci cand se uita la tv sau la pc...dar nu are nici o legatura...face si cand merge pe strada sau sta in casa si "mestereste" la altceva.

imi puteti spune a mai patit cineva asa ceva, stiti cumva de la ce poate sa fie? m-am gandit ca l-am stresat cu ceva...dar el nu este un copil batut...mai ia asa cate o palmutza dar nu tare si asta fff rar ca am vazut ca oricum nu are efect la el.

va multumesc anticipat

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Du-l la un control oftalmoloigic.Deobicei, clipitul des poate trada o deficienta de vedere.Nu apare cand este mai obosit? Sau poate fi si un comportament imitat de la alt copil sau adult din anturajul vostru.Deobicei, imitatia dispare dupa vreo 2-3 zile, copilul se plictiseste.

Numai bine!

mami cu Theo [baietel]

marcuali, l-am intrebat de ce face asa din ochisori si mi-a zis ca asa a vazut la o fetitza...dar ai dreptate...pana acum uita el...ca face deja de mult timp...oricum o sa-l duc la un contro, dar pana atunci vroiam sa aud mai multe pareri...multumesc mult[pup]

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

ESTE UN TIC!

Noi am ajuns si la oftalmolog.Daca sta cumva la computer, trebuie luata o pauza(al meu avea 5 anisori).

Dr.imi spunea ca poate fi si o lipsa de calciu.I-a facut toate testele posibile,si nu are probleme cu vederea.Ne-a dat si niste picaturi .Totul eok.Mi-era teama ca va purta ochelari.

Si tv-ul poate dauna, sau ...imita pe cineva!

Toate cele bune!id="Comic Sans MS">id="teal">

Catalinaid="Comic Sans MS">id="green">, id="green"> [copil]id="orange"> Rid="orange">Oid="green">Bid="red">Eid="orange">Rid="green">Tid="red">id="size1"> si Cid="orange">Aid="green">Tid="red">Aid="brown">Lid="red">Iid="green">Nid="orange">id="size1">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...