Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ce parere au avut............................

Recommended Posts

parintii, prieteni si rudele voastre cu alesul/a inimi?

La mine a fost cam asa. Nu-stiu daca, mai are cineva sot (negru -american)

-mama ma tot intreba (da e negru negru?)

-tata( ce trasaturi are?) (este bun la suflet?)

-sora si fratele faceau glume la greu[:D] (dar,ce-mi placeau!)

-prieteni in Ro nu am, am plecat din generala[hop]

-rudele- au cazut in capul parintilor!(iar, cand am revenit io i-am pus la, punct pe totii vecini etc.)

Ma, saturai si io de-a tatea [?]

Parinti deja, se invatase ei cu soata mea neagra (aveam 3 ani de prietenie)

Rudele mai fac vorbe si acum (nu de rau) de (culoare) cu toate, ca neamul lui tata sunt mai colorati[:D]. Zau ca, nu-mi pare rau erau, si ei curiosi [:D]

Fratele 27 ani si sora 15 ani(e facuta in dorul meu[:D]) i-mi iubesc soata, mai mult ca moa[:D]

Acum, nu stiu cum o sa fac cu bb. cand il mai duc in Ro. Sigur se leaga copilasi de culoare lui[:D]. Desi, nu este asa, de negru (in partea sotului) un pic mai alb[:D].

ps. soacra mia spus ca se-n negreste mai tarziu[:D] (ce bucuroasa sunt cioara, isi vede puii cei mai frumosi)[:D]

Vam [pup] si spunetimi si moa situatia dvs.

Jesus said, "Let the little children come to me" We love Jesus because He first love us.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cind l-am cunoscut pe sotul meu aveam o superstitie timpita,sa nu-l arat la nimeni pina nu sunt sigura ca va fi ceva...

Dupa citeva saptamini,l-am prezentat plina de importanta,mamei mele.

Parerea ei...:"Sa nu te vada tata cu tiganul asta"

Mi-a cazut tavanul in cap...

S-a lamurit ea repede punind intrebari suroreii mele care era colega de clasa cu sora lui.

De placut il place toata familia.

Vorba unei reclame :"pentru ca merita"

Poate si pentru ca nu e tigan ca altfel nu aveam zile bune cu ei.

Violeta mami de printesa Cristiana Bianca

POZE CU BIANCA

Daca plingi ca ai pierdut soarele...,lacrimile te vor impiedica sa vezi luna.id="blue">

La mine e acceptat mai usor.[:D]..pt ca prima a fost sormea care a adus un japonez in familie....noi atunci l-am primit bine si nu ne-a deranjat ca are ochii migdalati[:D],vecinii....au fost mai cu gura mare.....normal ...invidia[8D]

Sabina

Pe langa noi in Dr. Taberei, sta un domn , un negru foarte simpatic si are 2 copii mulatri adorabili.

L-am vazut pe baiat , un dragut, era afara la joaca si il striga bunica romanca sa isi puna pe el jacheta ca e frig si era tare simpatic , vorbea clar romaneste. E de-al nostru. [;)]

Ideea mortii absolute stã la baza smintelii moderne.

Petre Tutea

Dyana si eu, vreau ca ingerasul meu scump sa vorbeasca ROMANA!. Deja vorbesc cu el nu-mai romaneste. Te rog sa ma crezi, sotul doreste foarte mult ca baiatul lui sa vorbeaca 2 limbi.

Atata stim eu ,engleza+romana sotul, doar engleza.

p.s ( gramatica mai putin dupa, cum se vede)[bang]

Jesus said, "Let the little children come to me" We love Jesus because He first love us.

La mine a stat cam asa: sotul meu, student fiind, cind a venit la mine prima data nu s-a dezlipit de cartoon network [ttv](in vreme ce taica-miu probabil se gindea ca o sa mute muntii din loc cu el[:D]) si asta vreme de-un we; la plecare imi zice "tata, daaa` prietenu` asta al tau numa` desene animate...?!"[bang][bang][:D]

[pup][flo]Carmenid="red">,Ilincaid="purple">&Ionutid="green">

tzucureii mei

Toti pentru unul!...Iata-ma-s !id="green">

Inger alb(ce nick frumos ai)stai linistita ca bb o sa vb doua limbi...nepotica mea le vb pe amandoua....japoneza si romana si mai nou rupe si ceva engleza(sormea fiind profa de engleza)Copii invata cel mai repede si uite si chiar 3 limbi.[8D]

Sabina

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...