Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

Fetelor, va intreb si pe voi, ca m-am saturat de situatia asta. Mihaita este de ceva vreme racit. Ii curgea nasul, dar nu a facut temperatura, a avut si putin rosu in gat pe care l-am tratat. Nu a tusit, dar ieri a avut cateva momente de tuse ca si cum s-ar fi inecat. Dupa un astfel de episod de tuse a ragusit, cand respira se aude un fornait (uneori). Azi noapte a dormit bine, se mai auzea fornaind de cateva ori, dar de dimineata a inceput sa si tuseasca si sa rupa tusea. E in continuare ragusit, dar ma ingrijoreaza tusea care il face uneori sa vomite si e ca si cum s-ar sufoca si fornaitul (care nu este de la nas ci se aude de undeva din gat). Pediatrul este dupa-amiaza, asa ca va cer voua sfatul mai intai. I-am dat Bromhexim picaturi, i-a fost prescris cand a racit si mai tusea, dar putin. A acceptat si putin ceai, mai tarziu ii dau supa. Nu mi s-a mai intamplat asa ceva, si, dupa cum v-am spus a aparut brusc.

Cristina si bebelusul Mihaita (11.05.2004)

http://community.webshots.com/user/cristina_smn

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Daca tusea are secretie e ok, dar trebuie sa o elimine, probabil de aceea ii vine sa vomita. eu ii dadeam la tuse incarcata Eurespal dar noaptea daca tusea tare si voma ii dadeam paxeladine ca se calma. Probabil ca e o viroza, ca si theo e racit, ii curge nasul ca la robinet.cu raguseala, poate fi de la tuse sau sa fi facut o laringita.Oricum cel mai bine e sa astepti medicul pediatru.

numai bine!

mami cu Theo [baietel]

Cum a spus si mami lui Teo sigur e vorba de o laringitacare e foarte periculkoasa la copii mici e cu sufocare cum spui tu .deci urgent la medic si nu-i da tratament dupa ureche.Ajuta umectarea aerului ambiant .Noi am avut aoua episoade de acest gen in patru ani si daca se confirma laringita nu e de gluma.nu vreau sa te sperii dar e mai bine sa iei masuri de precautie.

andreeat

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...