Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

hemoroizii...

Recommended Posts

Cu toate ca a trecut ceva timp de la nastere,inca ma mai chinuie aceasta pacoste numita hemoroizi. Doctorita cu care am nascut mi-a zis ca in 2-3 luni se vor retrage,ca se datoreaza efortului de la nastere etc etc, m-am tot dat cu creme,am pus supozitoare dar parca degeaba. Daca Doamne fereste mai am zile in care sunt mai constipata trec prin niste chinuri...

Va rog dati-mi ceva sfaturi,cum pot trata aceste nenorociri,exista vreun tratament care chiar sa dea rezultate? dar ceva naturist?

Va rog sfaturi...

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Si eu m-am confruntat (si ma confrunt in continuare) cu problema asta. Din fericire nu tot timpul, sunt numai 'crize', dar extrem de neplacute. Tocmai am trecut de curand printr-o criza din asta. Pot sa-ti recomand supozitoarele Carpicon de la Naturaplant (2/zi), pe mine m-au ajutat foarte mult. Multa sanatate!

Va recomand un tratament cu succes garantat pe care mi l-a spus ginecologul meu dupa ce am nascut acum patru ani.Se ia de la farmacie urmatoarele unguente:1 tub lasonil,1 tub pimafucort 1 tub proctoglyvenol.Se amesteca in parti egale cantitati din fiecare tub nu tot tubul odata si se unge zona respectiva de 3-4 ori pe zi iar rectal se folosesc sup.proctoglivenol.E un pic cam scump trat.dar merita.

andreeat

am avut hemoroizi dupa ce am nascut, o sapt.dupa nastere nu aveam scaun decat cu supozitor cu glicerina (nu eram chiar constipata dar pur si simplu nu aveam curaj sa ies afara fara supozitor!)

am renuntat la supozitoare (ca sa nu devina o obisnuinta) si am inceput sa ma ung cu capricon.

un sfat super l-am primit de la dr.de familie care mi-a zis ca nu ma mai sterg cu hartie igienica, ci sa ma spal de fiecare data...de cand am inceput sa ma spal nu m-au mai deranjat hemoroizii (ce-i drept am grija la alimentatie sa nu ma constip!)

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

http://www.magnetoterapie.ro

Doamna Bibi, cunosc un caz asemanator. Mamica respectiva a facut o cura cu infuzie de urzici, timp de 2 saptamani a baut 2-3 l/zi. A exclus apa, sucurile, alte ceaiuri indulcite...Cura este defapt una de dezintoxicare, efectul major fiind cel de curatare a sangelui. Ei i s-au retras hemoroizii, nici nu s-au refacut, si s-a simtit fff bine! Sper sa va fie de folos! pupic

bobulet

Eu am incercat toate unguientele posibile, toate retetele cu plante etc, dar pana la urma nu am reusit decat sa aduc doi hemoroizi instare de tromboza. Am fost nevoita sa ii operez chiar in timpul sarcinii.Dar a fost o operatie usoara facuta la Proctoline.Medicii de acolo mi-au spus ca nu trebuia sa folosesc toate leacurile.

Recomand ( cu efect garantat, incercat pe mine la un ciorchine de hemoroizi)Gincor Fort - sunt pastile se iau cand sunt durerosi, iar pentru iesit afara Herbolax. Aceasta combinatie este garantata si se poate folosi si in cazul alaptarii.

Mult succes si sa te faci bine

Ank

Buna Bibi,

Probabil ca la fiecare persoana e bun altceva pt hemoroizi.

Si eu am avut de suferit desi inca nu am nascut, dar eu am facut balet, mult efort fizic, zilnic, si cand m-am lasat brusc(ceea ce e o mare tampenie), m-am ales cu hemoroizi si multe probleme, mi s-a schimbat tot metabolismul...stiu cat de neplacut poate fii...un cosmar.

sa-ti spun cum m-am scapat eu: crema de galbenele cu 20.000 din Ro, si vreo 3 luni in fiecare zi mancat USTUROI.A fost un chin pt mine, dar acum nu mai am nimic.cremele pt hemoroizi nu m-au ajutat cu nimic.

Alina.

Si eu am probleme cu hemoroizii de cand am nascut, dar din fericire mai rar. Dupa defecatie stau de fiecare data cu fundul in apa calduta. Pt. vindecarea lor mama mea a folosit ceai de coada calului( bai de sezut ).Nu toata lumea e la fel.

Multa sanatate.

P.S: socrul meu a fost la Timisoara la cei de la Proctoline ...si nici un efect.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...