Taty Publicat Aprilie 4, 2005 Raport Distribuie Publicat Aprilie 4, 2005 Buna! As avea nevoie de o noua informatie de la voi! Imi puteti recomanda o imprimanta care sa aiba si copiator si eventual fax genul all in one? O marca buna, probata de voi care sa aiba si cartusurile ieftine? Sau, se merita cumparata o astfel de masina? Are incoveniente? Multumesc muuult de tot! Tatiana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dante01 Postat Aprilie 4, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 4, 2005 nu-ti pot recomadna un anume tip/marca insa iti pot zice cate ceva la capitolul avantaje/dezavantaje: pai o sa incep intai cu dezavantajele... viteze relativ mici de tiparire si calitate relativ scazuta comparand aici cu chestii stand alone...rezulta ca daca ai un volum mare de printat/scanat mai bine iesi lunad chestii separate... probabil ca si la consumabile sunt ceva mai scumpe decat celelalte razultand un pret ceva mai mare pe pagina imprimata... unicul avantaj, cum il vad eu, e pretul mai mic si faptul ca e compact intr-un singur aparat si o imprimanta si un scanner, uneori chiar si copiator...dar asa cum ziceam, merge numai pentru home use... parerea mea... ...Life's tragedy is that we get old too soon and wise too late...id="blue"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joxy Postat Aprilie 5, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 5, 2005 Eu folosesc un Brother MFC 9880 si sunt foarte multumit. Cu respect, G. Choose lifeid="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nana_sim Postat Aprilie 5, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 5, 2005 Subscriu la cele spuse de Dante, consumabilele sunt scumpe, tu de fapt nu copiezi ci imprimi, cu o calitate mai slaba e adevarat, in consecinta pretul pe coala imprimata este mai mare. Daca il folosesti acasa, pentru tipariri si copieri ocazionale, e in regula, pentru birou nu mi se pare o solutie buna. Nu pot sa imi amintesc acum marca celui pe care l-am avut dar cu siguranta nu era un "no name". Simona ... cu inalte calificari de nasa si matusa. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taty Postat Aprilie 5, 2005 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 5, 2005 Multumesc mult de raspunsuri! Voiam sa va intreb inca ceva: e de incredere site-ul e-bay? Sunt produsele bune? se poate lua tzeapa intr-un fel sau altul? Multumesc din nou! Tatiana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dante01 Postat Aprilie 5, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 5, 2005 e-bay-ul e in principiu ok... dar vezi ca trebuie sa fie de incredere cel de la care cumperi, repsctiv cel care vinde acolo, ca e-bay-ul nu-si va asuma nici o raspundere... vezi ca trebuie sa fie un fel de clasamant al celor care vand acolo, in fct de cat de seriosi sunt... ...Life's tragedy is that we get old too soon and wise too late...id="blue"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.