Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

sarcina sau nu?

Recommended Posts

Buna!

Apelez la voi pentur ca am considerat ca voi trebuie sa stiti intr-adevar ce se intampla cu mine. am vazut ca sunteti i super de treaba asa ca imi iau inima in dinti sa va spun oful meu.

Am 27 de ani, nu am copii, din pacate deocamdata nici nu imi permit unul si problema mea a inceput in si in noiembrie cand am avut un contact neprotejat. Menstruatia mi-a intarziat atunci cca. 5 zile motiv pentru care am facut vreo 3 teste, toate negative si am fost si al medic care mi-a facut eco vaginala dar a zis ca oricum e prea devreme. Deci nu se vedea nimic. A doua zi de la consultatie mi-a si venit ciclul care a fost f. normal si asa s-a intamplat si in continuare de fiecare data. Doar ca eu tot nu ma puteam linisti pentru ca citisem eu multe pe Net despre intamplari cu sarcini in care ai totusi menstruatie. Mi-am mai facut vreo doua teste tot negative si la cca. 4-6 saptamani de la acel contact am fost din nou la medic, mi-a facut din nou eco, dar abdominala si a zis ca tot nu este nimic. De atunci. De atunci mi-a venit tot la timp menstruatia doar in februarie a fost cu ceva mai putina cantitatea e sange, pentur ca in martie sa fie in nou totul normal. Eu totusi ma nelinisteam pentur ca inainte de menstruatie aveam dureri de sani mai mari decat inainte asa ca am mai facut inca un test prin februarie, din nou negativ.

De cca. 4 saptamani am inceput insa sa am brutica ceea ce ma sperie cumplit, pentru ca inainte nu aveam deloc si acum tot incerc sa mananc mai putin ca inainte sa vad daca scade, dar nu...

Am avut mancarimi in zona mameloanelor inainte de menstruatie si in februarie si in martie, dar acum au aparut din nou desi sunt dupa menstruatie.

Am facut un test in urma cu o saptamana si a aparut o liniuta in plus dar nu unde tre' sa apara liniuta pentur a arata ca e sarcina, ci mult mai jos si nu e roz nici rosie ci gri...si e abia vizibila.

Fetelor, ajutati-ma va rog mult pentur ca simt ca innebunesc. Nu stiu ce sa mai cred. Pe deasupra de vreo 3 zile ma simt si aiurea, tot obosita si nu prea pot sa stau in picioare, etc, etc.

Ce credeti?

Stiu ca ma veti intreba ca din noiembrie nu am avut contact de sunt atat de sigura ca de atunci poate fi? Raspunsul este: ad, am avut, dar am avut foarte mare grija, deci pot sa spun 100% ca nu se putea intampla.

Astept cu nerabdare raspunsul vostru sincer.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Buna Lacramitaid="green">!Ce sa-ti spun..e o poveste chiar ciudata...dar din noiembrie de cand spui tu ca ar fi putut sa se intample sunt 5 luni..si daca era sarcina sunt convinsa ca in urma testelor sau a ecografiilor pe care le-ai facut se vedea...Cred ca e mai mult nelinistea ta...dar pentru siguranta mai consulta inca o data medicul si spune-i care sunt temerile tale...iti doresc sanatate si imi pare rau dar mai multe sfaturi nu pot sa-ti dau.

Sa auzim de bine!

Buna...eu la jumatatea lunii noiembrie am ramas insarcinata..si sunt convinsa ca de atata vreme ai fi avut mult mai multe simptome de sarcina.. sunt convinsa ca esti tu un pic prea stresata de acest aspect, dar, parerea mea e ca nu ar trebui sa-ti faci probleme...

Ca doar ai fost si la medic si deja la 4-6 saptamani ar fi trebuit sa se vada la ecograf...Faptul ca ai facut putina burtica...aici nu stiu ce sa zic, dar te asigur ca burtica mea e ...maricica...adica nu sunt dubii pt cine ma priveste ca am un bebe micu in burtica...in plus de asta...bebe al meu misca de aproape doua luni de zile...nu aveai cum sa-i ratezi miscarile pana acuma...

Si, un ultim aspect..mie testul de sarcina mi-a iesit pozitiv cu cateva zile inainte de data la care trebuia sa-mi vina ciclul..

Eu am incercat sa te linistesc, spunandu-ti despre mine...poate alte fete vor fi mai convingatoare...

Nicoleta (23s+)

Daca ai fi ramas insarcinata in noiembrie, ar insemna ca trebuie sa fii acum in luna a 5-a. Mi se pare putin probabil sa ai menstruatie regulata in aceste 5 luni daca ai fi fost insarcinata. In plus, toate testele de sarcina au avut rezultat negativ si nici la ecograf nu a aparut nimic, iar mancarimile si celelalte senzatii nu spun nimic si pot sa apara indiferent de prezenta/absenta unei sarcini.

Cum noi de pe forum nu putem decat sa ne dam cu parerea in mod neavizat, mai bine mergi inca o data la ecografie ca sa ti se confirme ca nu esti insarcinata si termini cu ingrijorarea.

Maria

Va multumesc mult pentur raspunsurile rapide si pentru incurajari.

Da, sunt intr-adevar foarte ingrijorata pentur ca desi imi doresc mult un copil nu mi-as permite la ora actuala sub nici o forma sa il am.

Sincer, nici eu nu stiu cat la suta din ceea ce simt este adevarta si cat este doar inchipuire, cert este ca imi e o teama sa mai merg la medic. stiti, e ceva de genul ca te doare ceva si crezi ca daca te prefaci ca nu e, va trece.

Nu stiu ce voi face inca, iubitul meu nu mai suporta ceea ce fac, s-a saturat de toate prostiile mele.

Va multumesc mult.

Si totusi, din ce alte cauze poate sa iti apara mancarimi la sani?

Lacramitaid="red"> draga, eu am ramas insarcinata in Nov, iar sarcina mea are 5 luni si jumate... Asa cum zicea si Cin, am o burtica considerabila si bebe al meu misca de zor, zi si noapte...

Asadar, clar nu exista sarcina la tine. Pentru mai multa siguranta, fa-ti o analiza de sange , aceea nu poate fi gresita...

Spuneai ca ti-a crescut burtica in ultima perioada, asta inseamna ca te-ai cam ingrasat, asa-i??? Se poate ca o data cu ingrasatul sa-ti fi crescut si sanii (mie asa mi se intampla, cand ma ingrasam, imi cresteau niste sani [:D]...) si probabil mancarimile sunt de la cresterea sanilor.

Pupici,

Irina si bebe 21 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Lacramitaid="blue">, da-mi voie sa fiu mai directa cu tine din dorinta de a-ti curma starea asta. hai sa presupunem ca esti insarcinata, ar fi luna a 5-a si, fie ca-ti permiti sau nu sa cresti copilul, nu mai ai de ales si trebuie sa-l nasti si sa-l cresti. Deci vrei sa mergi la dr. sau vrei sa astepti incheierea celor 9 luni ca sa rasufli usurata ? Cred si eu ca prietenul tau s-a saturat.

Mancarimile la sani nu sunt nici pe departe indiciu de sarcina, pot fi de la sutien, rufaria de corp sau altele.

Maria

Draga mea, eu am ramas insarcinata la jumatatea lui noiembrie si bebelusul meu face acrobatii in burtica de ceva vreme. Era imposibil sa nu il simti, in plus se vedea la ecograf. Nu cred ca e cazul sa te stressezi.

Luminita

[gravi]22 saptamani

Si eu tot in noiembrie am ramas gravida si dulcica mea se misca zilnic si burta a crescut si nu e ca sunt mai grasuta, ci se vede bine ca e un bebe acolo.

Nici eu nu cred ca esti gravida, si totusi aici nu poti aplica ce spui tu "...e ceva de genul ca te doare ceva si crezi ca daca te prefaci ca nu e, va trece..." daca e sa fie este, daca nu, nu. Nu trece asa de la sine [;)].

Mai mergi la un control si asa stii si tu daca e alba ori e neagra.

Numai bine,

Katink [gravi] cu dulcineea mea 22sapt. + 6zile

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...