Mary_25 Publicat Aprilie 4, 2005 Raport Distribuie Publicat Aprilie 4, 2005 Buna, Poate ma ajutati si pe mine cu nume pentru baietei. Nu stiu sigur ce o sa fie, dar am convenit cu sotul: el pune numele daca este fata, iar eu daca este baiat.De cateva ore caut pe internet, dar nu m-am hotarat poate ma ajutati voi. Multumsc, astept sugestii.............. Strauti Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mary_25 Postat Aprilie 4, 2005 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 4, 2005 Nu vrea nimeni sa ma ajute [q][:(] Strauti Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cin Postat Aprilie 4, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 4, 2005 Buna...imi place subiectul deschis de tine, pt ca sunt direct interesata...dupa ultima eco voi avea un baietel...dupa cum spunea dr: "baietelul fara nume". mie personal imi plac mai multe nume, dar nu prea imi place cum "suna" langa numele de familie: David, Victor, Alexandru...na ca le-am uitat pe restul!! Nicoleta Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mary_25 Postat Aprilie 4, 2005 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 4, 2005 Multumesc, Cin Sa-ti traiasca si sa fie un bebe sanatos! Eu abia saptamana viitoare poate voi afla.......... Am crezut ca numai eu sunt asa de stresata (sa nu mai existe numele in familie: verisori, nepoti, unchi, etc., sa nu fie nume de sfant ca sa nu-l oblig toata viata sa-si tina ziua vrea nu vrea, sa nu fie comun, sa nu fie prea ciudat sa rada alti copii de el, etc.). Alexandru e sotul meu. Oricat de mult mi-ar placea numele asta, trebuie sa optam pentru altul. [pup] Strauti Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lulu75 Postat Aprilie 4, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 4, 2005 Eu am aflat saptamana trecuta ca voi avea un baietel. Numele lui este Andrei Tudor. Luminita [gravi]22 saptamani Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danelutza Postat Aprilie 4, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 4, 2005 Daca fetitza mea era baiat, ii puneam numele Tiberiu, numele unui imparat italian, mi se pare un nume impunator. Daca ma ajuta doamne, doamne si o sa am un baiat, ramin la acelasi nume. Danielaid="orange"> [gravi] si mid="red">iid="orange">cid="blue">uid="green">tid="teal">zid="purple">aid="brown"> Iid="red">Sid="blue">Aid="purple">Bid="maroon">Eid="purple">Lid="green">Lid="blue">Aid="red"> din burtica (DPN 15.06.2005) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maruta Postat Aprilie 4, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 4, 2005 chiar daca inca nu am un copil ... la nume tot m-am gandit si cred ca o sa aleg dintre: CODRUT, COSMIN, LUCA, MIHAI, OCTAVIAN, RADU, RARES, RAZVAN, SERBAN, TUDOR, VICTOR, VLAD iar cel de-al 2-lea nume va fi Nicolae (ca sotul, tata si socrul) ... trei dintr-un foc! Aristotel Zamisar's - iubitul meu ... motanul Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
katalina Postat Aprilie 4, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 4, 2005 MMmmmmm, ce perioada frumoasa, astepti sa se nasca puiul, si-n acest timp faci listute listute cu posibile nume pentru bb. Citez din lista noastra: Robert-Mihai, Vlad, Paul, Dragos, Bogdan. astea mi-au placut mie(am ramas cu primul). Pt.fetite imi plac: Ingrid-Alexia(asa s-ar fi numit daca era fetita). Nastere usoara!id="Comic Sans MS">id="teal"> Catalinaid="Comic Sans MS">id="green">, id="green"> [copil]id="orange"> Rid="orange">Oid="green">Bid="red">Eid="orange">Rid="green">Tid="red">id="size1"> si Cid="orange">Aid="green">Tid="red">Aid="brown">Lid="red">Iid="green">Nid="orange">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Katink Postat Aprilie 4, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 4, 2005 Sarcina si nastere usoara! Victor Vlad Teodor Tiberiu Mihnea id="blue"> Succes! Katink [gravi] cu dulcineea mea [fetita] 22+ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irinabungau Postat Aprilie 4, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 4, 2005 Strautiid="red">, eu i-am dat sotului meu tema asta, si vad ca si-a facut tema cum trebuie. Am zis: daca-i baiat, sa-i gaseasca el nume, daca-i fata, ii gasesc eu nume... Si-a facut tema bine, mi-a spus ca-i place Matei... Iar mie pentru fetita imi place Ioana Alexandra (Alexa). Mult succes la gasit nume ... Irina si bebe 21 sapt. http://photos.yahoo.com/irinabungau Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.