Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

nume baietei

Recommended Posts

Buna,

Poate ma ajutati si pe mine cu nume pentru baietei. Nu stiu sigur ce o sa fie, dar am convenit cu sotul: el pune numele daca este fata, iar eu daca este baiat.De cateva ore caut pe internet, dar nu m-am hotarat poate ma ajutati voi.

Multumsc, astept sugestii..............

Strauti

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 44
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Buna...imi place subiectul deschis de tine, pt ca sunt direct interesata...dupa ultima eco voi avea un baietel...dupa cum spunea dr: "baietelul fara nume". mie personal imi plac mai multe nume, dar nu prea imi place cum "suna" langa numele de familie: David, Victor, Alexandru...na ca le-am uitat pe restul!!

Nicoleta

Multumesc, Cin

Sa-ti traiasca si sa fie un bebe sanatos! Eu abia saptamana viitoare poate voi afla..........

Am crezut ca numai eu sunt asa de stresata (sa nu mai existe numele in familie: verisori, nepoti, unchi, etc., sa nu fie nume de sfant ca sa nu-l oblig toata viata sa-si tina ziua vrea nu vrea, sa nu fie comun, sa nu fie prea ciudat sa rada alti copii de el, etc.).

Alexandru e sotul meu. Oricat de mult mi-ar placea numele asta, trebuie sa optam pentru altul.

[pup][pup]

Strauti

Daca fetitza mea era baiat, ii puneam numele Tiberiu, numele unui imparat italian, mi se pare un nume impunator. Daca ma ajuta doamne, doamne si o sa am un baiat, ramin la acelasi nume. [bonjovi]

Danielaid="orange"> [gravi] si mid="red">iid="orange">cid="blue">uid="green">tid="teal">zid="purple">aid="brown"> Iid="red">Sid="blue">Aid="purple">Bid="maroon">Eid="purple">Lid="green">Lid="blue">Aid="red"> din burtica (DPN 15.06.2005)

chiar daca inca nu am un copil ... la nume tot m-am gandit si cred ca o sa aleg dintre:

CODRUT, COSMIN, LUCA, MIHAI, OCTAVIAN, RADU, RARES, RAZVAN, SERBAN, TUDOR, VICTOR, VLAD

iar cel de-al 2-lea nume va fi Nicolae (ca sotul, tata si socrul) ... trei dintr-un foc!

Aristotel Zamisar's - iubitul meu ... motanul

MMmmmmm, ce perioada frumoasa, astepti sa se nasca puiul, si-n acest timp faci listute listute cu posibile nume pentru bb.

Citez din lista noastra:

Robert-Mihai, Vlad, Paul, Dragos, Bogdan.

astea mi-au placut mie(am ramas cu primul).

Pt.fetite imi plac: Ingrid-Alexia(asa s-ar fi numit daca era fetita).

Nastere usoara!id="Comic Sans MS">id="teal">

Catalinaid="Comic Sans MS">id="green">, id="green"> [copil]id="orange"> Rid="orange">Oid="green">Bid="red">Eid="orange">Rid="green">Tid="red">id="size1"> si Cid="orange">Aid="green">Tid="red">Aid="brown">Lid="red">Iid="green">Nid="orange">id="size1">

Strautiid="red">, eu i-am dat sotului meu tema asta, si vad ca si-a facut tema cum trebuie. Am zis: daca-i baiat, sa-i gaseasca el nume, daca-i fata, ii gasesc eu nume...

Si-a facut tema bine, mi-a spus ca-i place Matei...

Iar mie pentru fetita imi place Ioana Alexandra (Alexa).

Mult succes la gasit nume ...[:D]

Irina si bebe 21 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...