iselin Publicat Aprilie 4, 2005 Raport Distribuie Publicat Aprilie 4, 2005 Acum o saptamana copilul meu de 2 ani a racit. OK o raceala normala cu tuse cu zgomot in piept, nas infundat, nas curgand. Acum patru zile a facut febra seara. Tratament normal de febra. A cedat dupa o noapte. Apoi fara pofta de mancare. Ieri: A inceput sa planga violent de la ora 5, a plans pana la ora 9-10. Nu stiam ce are. Se oprea din plans doar in brate, in pozitie verticala. Am incercat toate posibiliattile. Colici, oboseala, haine prea calduroase...Din cand in cand ducea mana la urechea dreapta. Am controlat urechile. Durere puternica pe dreapta. Otita!A plans toata noaptea.Picaturi, calmante,antibiotic. Acum din ureche i-a curs ceva maroniu.[V] Mi-e groaza. Nu a mai facut pana acum. Ce-o fi lichidul maroniu? Va rog dati-mi niste sfaturi. Exista vreun tratament naturist? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iileana Postat Aprilie 4, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 4, 2005 In faza acuta a bolii, eu as respecta intocmai tratamentul dat de medic. Cu atit mai mult cu cit in ceea ce priveste otita circula multe "babisme" care fac mai mult rau decit bine. O sa vezi ca durerea o sa-i treaca repede, cu tratament. Chestia maronie ar putea sa fie ceara din urechiusa care s-a diluat de la picaturile otice. Dar asta-i, desigur, parere de parerist, ca la Tudor n-am sesizat asa ceva cind a avut otita...id="size1"> Daca s-ar fi perforat timpanul, cred ca ar fi fost alta culoare. (Nu te speria, asta cu perforatul nu e atit de grava cum suna!). Un ORList a vazut BB-ul? Iti tinem pumnii sa se faca bine iute! see detailsid="teal"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iileana Postat Aprilie 4, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 4, 2005 Iselin, uite si aici: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41761 see detailsid="teal"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iileana Postat Aprilie 4, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 4, 2005 Acum, ca am recitit topicul lui Tata lui Toma, incep sa cred c-am zis o timpenie cu ceara diluata, din pacate cei care au trecut prin perforarea timpanului nu spun nimic despre culoare... see detailsid="teal"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pegasis Postat Aprilie 4, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 4, 2005 Iselin, uita-te si aici: Sfaturi pentru copiii cu otita Otita...imi povestiti si mie? intrebari despre otita Carmen ______________________________________________________ "Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume." (Enriyeu Castaldo) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iselin Postat Aprilie 5, 2005 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 5, 2005 Fetelor, va multumesc din sufletel. La greu nu e prea bine sa fii singur. Nici eu nu sunt, va am pe voi. Am citit tot, am inteles cate ceva, mi-e frica de recidive. Deja dupa 2 prize de antibiotic e ceva mai bine. Mentionez doar ca noua nu ne-a dat picaturi pentru urechi. Din cauza timpanului. In discutia cu medicul mi-a spus ca e buna o cura salina, de aerosoli, de crestere a imunitatii. Si da, de dormit pe o perna, pentru a sta corpul in unghi, deci automat capul mai sus decat corpul. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cricor Postat Aprilie 5, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 5, 2005 Buna Iselin, Stii ca otita e una dintre cele mai raspandite boli la copii in Canada? Al meu a facut 7. Cand am fost in Romania i-am scos polipii. Am facut si un tratament homeopat, am lasat-o mai usor cu socializarea. Una din astea a folosit,n-a mai facut in iarna asta nici macar una. Dupa ce termini antibioticul, cam la o saptamana sa mergi la control sa sa fii sugura ca a trecut complet. Sanatate multa! Corina Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mamicaluitheo Postat Aprilie 5, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 5, 2005 draga mea draga,ai fost la orelist cu puiutul? daca ai fost doar la pediatru nu sta si da fuga si la un orelist poate fi si o otita seroasa.....eu din cauza asta am ajuns cu theo sa ii faca medicul timpanotomie. se adunasere secretiile (mucii) in conductul timpanului (si la o ureche si la cealalata) si copilul nu mai auzea bine.Nu vreau sa te sperii, dar nu este de glumit. Sanatate multa si asteptam vesti de la voi Andreea mami luiid="green"> Theo & Florinid="orange"> poze Fericirea este un dar divin (Aristotel) Salvati-l pe Mihaita! http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38225 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tata lu Toma Postat Aprilie 5, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 5, 2005 "cei care au trecut prin perforarea timpanului nu spun nimic despre culoare" La inceput (prima zi) lichidul a fost urat (cu aspect de puroi) apoi treptat, sub tratamentul cu antibiotice, a devenit incolor. Oricum, daca nu ati fost deja, mergeti repede la ORL-ist pentru diagnostic. In caz de otita perforata trebuie sa vada cat de mare e perforatia si cum decurge inchiderea ei. Sanatate multa, vlad Sunt moderator dar ma tratez Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pegasis Postat Aprilie 5, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 5, 2005 Off-topic: Vaaaaai, tata lu Toma! [cool] Ai ajuns la sanatoriu... si te tratezi de moderita... Ce rau imi pare... asa tinar... Insanatosire grabnica!!! Carmen ______________________________________________________ "Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume." (Enriyeu Castaldo) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.