Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Intrebari despre inseminare

Recommended Posts

Am o prietena necasatorita care ar vrea sa stie detalii despre inseminarea cu sperma de la donator.Apelez si eu la voi,poate stie cineva ce si cum.

Intrebarile ar fi cam astea :

-hotararea de a se face inseminarea se ia numai dupa investigatii care arata ca exista o problema din cauza careia femeia nu poate ramane insarcinata,sau se poate face inseminare pur si simplu “la cerere”?

-se fac ceva analize inainte?Daca da,ce anume?In functie de rezultatul analizelor (de exemplu RH pozitiv sau negativ) se alege sperma?Adica sperma donata a trecut si ea prin niste analize si se poate sti care sperma “merge” la o anumita femeie?

-te intreaba cineva daca ai preferinte in ceea ce priveste rasa,culoarea ochilor,etc

-are importanta daca esti sau nu casatorita?Daca esti necasatorita,asta e un impediment?

-cum e treaba cu confidentialitatea privind identitatea donatorului?

Va multumesc anticipat pt orice lamurire.

id="red">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Jasmine, cu toate ca poate raspunsul meu nu va fi foarte complet, incerc, totusi sa raspund. Io am facut inseminare, dar nu cu sperma de la donator.

Dar:

1. Inseminarea se poate face si la cerere sau la recomandarea medicului.

2. Nu exista sperma pentru o anumita femeie. Iar analizele trebuiesc facute de cea care apeleaza ca in eventualitatea unei sarcini, sa fie totul bine: listeria, cotimegatovirus, toxoplasmoza, clamydia si dozari hormonale din ziua a 3-a, a -14-a si a 21-a.

3. Stiu ca se pot emite anumite pretentii. Anume culoarea pielii, a parului...etc.

4. Nu are nici un fel de importanta daca esti casatorita sau nu.

5. Se pastreaza confidentzialitatea ambelor partzi.

Daca mai ai si alte intrebari, astept! [flo]

anca...poate intr-o zi[gravi]

http://community.webshots.com/user/ancawish

Draga jasmineid="red">, si eu am la aktiv mai multe inseminari, insa nici una cu sperma de la donator. Ceea ce vreau sa-ti precizez este ca, in urma unui scandal destul de mare legat de fertilizarile in vitro, Guvernul Romaniei a inaintat, spre aprobare, un proiect de lege privind reproducerea asistata. S-ar putea sa includa si aspecte referitoare la inseminarea artificiala. Repet, este o simpla supozitie, insa iti promit ca voi reveni cu detalii.

Pupici, Musete

Saru'mana fetelor.

Am vazut si eu ceva despre proiectul ala de lege,dar era prea vag,nu s-a spus nimic clar.Oricum eu presupun ca se va referi mai ales la FIV,ca fiind o procedura mai complicata si mai invaziva decat o simpla inseminare.

Si ziceau ca nu vor impune o limita de varsta pt femeile care apeleaza la reproducere asistata,in sensul ca nu vor spune "pana la 42 de ani" ci "pana cand femeia intra in menopauza".Normal,ca la unele se instaleaza menopauza la 38 de ani,la altele la 45.

Oricum prietena mea are 37 de ani,deci legea asta noua n-ar afecta-o.Pe ea o interesau detaliile alea despre inseminare.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...