Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Hai la sala!!!!

Recommended Posts

Fetelor, care vreti sa mergeti la sala? Eu stau in zona Apusului si as vrea sa mai merg cu cineva. De doua saptamani tot i-mi promit ca maine...maine....si am ramas cu...maine. Sala e la 300 m de mine da parca nu ma trage ata sa ma duc singura.

Mai sunt doritoare?

Va pupic,

Elly

"Asta-i viata, astea-s conditiile, deci descurca-te!" (Sorin Preda)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Astazi am fost si am vazut sala. E un apartament cu trei camere, la parter, e foarte curata si cu o groaza de aparate. Program 9-22, abonamentul e 350 000 lei pe luna, vii cand vrei, stai cat poti.

Absolut necesar un prosop si incaltaminte curata pentru interior.

Mie mi-a placut.

Locatie: de la semafor Apusului se face dreapta pe linia lui 336, la circa 300 m de intersectie. Are alaturi un cabinet de reflexoterapie-masaj si un cabinet stomatologic.

Deci, care mergeti? Eu cred ca incep totusi de luni. Si doar dimineata ca lucrez dupa-amiezele.

Pupici,

Elly

"Asta-i viata, astea-s conditiile, deci descurca-te!" (Sorin Preda)

Elly, te rog muuuuult de tot daca te duci luni sa-mi spui si mie cum e "atmosfera" pe acolo. Ma intereseaza in special daca e multa lume, daca cumva astepti la aparate... Tu pe la ce ora te duci? Pe mine m-ar fi interesat in special seara, dupa 6.30 , ca atunci as ajunge de la serviciu. Locatia e super, nici nu ma gandeam ca e o sala asa aproape de casa. Eu merg acum la IDM, dar ma omoara drumul pana acolo... Merci anticipat.[flo]

• 4 weeks later...

VREAU SI EU LA SALA!!!

dar problema e ca stau pe Mosilor si as dori undeva pe aproape!!

Vis-a-vis de mine este o mica sala dar imi este nu stiu cum sa ma duc singura si mie mi se pare si un pic cam mult: 800.000 de lei de trei ori pe sapt. 350 de mii de cate ori vrei tu e fff bine, dar e cam departe de mine, chiar si de locul unde lucrez e mult. lucrez pe la Sala Palatului.

pupici!

ALICE

quote:Originally posted by alice elena

VREAU SI EU LA SALA!!!dar problema e ca stau pe Mosilor si as dori undeva pe aproape!!Vis-a-vis de mine este o mica sala dar imi este nu stiu cum sa ma duc singura si mie mi se pare si un pic cam mult: 800.000 de lei de trei ori pe sapt. 350 de mii de cate ori vrei tu e fff bine, dar e cam departe de mine, chiar si de locul unde lucrez e mult. lucrez pe la Sala Palatului.pupici!ALICE

id="quote">id="quote">Alice,- eu lucrez linga primaria noua a sect. 2 si mi-am facut ieri un abonament la o sala chiar linga mag. Obor (sala doar pt fete, se coboara intr-un fel de pasaj)- 450,000/ luna; 9-22.00 (parca)- sala nu e cine stie ce, dar eu alta posibilitate nu am si vreau sa fac ceva miscare (sunt extrem de sedentara si nu sunt de felul meu sportiva)- sunt 2 baieti antrenori (absolventi de IESFS) - nu am lucrat cu nici unul inca, sunt in perioada de achizitionare a echipamentului- drept sa spun - eu la mare lucru nu ma astept (din partea mea, adica) pt ca nu-mi place sportul, nu-mi place sa fac miscare - dar imi dau seama ca sunt, totusi, prea sedentara - stau aproape exclusiv asezata la birou cam 10 ore/zi; sunt multumita ca am vazut ca au biciclete, au un aparat din ala de vibromasaj si alte kestii la care nu ma pricep- antrenorii au spus ca antrenamentul se face personalizat (si intr-adevar am vazut ca le "ghidau" pe fetele de pe-acolo ce si cum sa faca)- au un vestiar si dusuri (nu le-am vazut, nu ma intereseaza in mod deosebit, am baie la birou si oricum, vreau sa-mi las la serviciu obiectele personale si hainele si sa vin la sala in echipament)... cam atitid="Comic Sans MS">id="green">[pup] [flo]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...