carmenp Publicat Aprilie 5, 2005 Raport Distribuie Publicat Aprilie 5, 2005 Ilinca de ieri are scaunele cu mucus si foarte dese dar nu moi[xx(][xx(], am dus deja proba la laborator dar ma interesa daca ati patit-o si voi si care a fost cauza; am o banuaiala ca ar fi din cauza laptelui[bang]... [flo]Carmenid="red">,Ilincaid="purple">&Ionutid="green"> tzucureii mei Toti pentru unul!...Iata-ma-s !id="green"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
otis41 Postat Aprilie 5, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 5, 2005 Carmen, este indicat in cazul scaunelor moi si cu mucus in regimul alimentar si lapte fara lactoza: nan fara lactoza, sau MILUPA HN 25, si alimentatie tot fara regim : orez, morcov , mar copt, banana cu branza facuta cu calciu lactic. Supica cu dovlecel , albitura carne de pui. Dovlecel umplut cu orez. oricum cu regim se va regla si introdusa alimentatia normala, dupa ce incepe sa se regleze la burtica cam in 2 sapatamani, daca nu mai tii regim. Iar de medicatie la indicatia medicului pentru diaree e buna : ecoflorina, debridatul, ecefuryl, kreonul. ce spune medicul. Sanatate multa, Otilia Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carmenp Postat Aprilie 5, 2005 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 5, 2005 [floare3]Otilia, de la smecta s-a strins la burtica si azi nu a avut scaune multe, 3 la numaratoare, dar toate erau cu mucus, asa ca regimul nu stiu ce rost ar mai avea... si kk are miros urit. Joi este gata coprocultura si pina atunci mai e o vesnicie!Pupici! [flo]Carmenid="red">,Ilincaid="purple">&Ionutid="green"> tzucureii mei Toti pentru unul!...Iata-ma-s !id="green"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clauditzadennis Postat Aprilie 6, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 6, 2005 Din cate stiu eu, mucusul e semn de infectie. Ai intrebat medicul? Eu as zice sa nu-i intrerupi regimul...Sanatate! Claudia,soacra frumoasei Oti Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floarea_soarelui Postat Aprilie 6, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 6, 2005 Mucusul in scaun este semn de iritatie a intestinului. Cauzele pot fi multiple dar cel mai frecvent se datoreaza parazitilor intestinali ( viermisori, giardia). Se poate intampla sa apara mucus si daca copilul este constipat dar cel mai frecvent (si mai abundent) apare scaunele moi cauzate fie de paraziti, fie chiar si de deranjamente stomacale care nu intotdeauna au cauza "vie". Coproparazitologicul si coprocultura pot da un raspuns dar , cel putin in cazul coproparazitologicului rezultatul poate fi (de f multe ori) fals negativ. Cam asta-i ce stiu eu despre mucus in kk...din alergatura mea in a descoperi cauza la fiica-mea (din cand in cand ii aparea mucus in cantitati mici, ea fiind cu tendinta de constipatie ...plus ca alte semne care sa ma duca cu gandul la viermisori nu avea). s-a dovedit a fi din cauza constipatii. Numai bine va dorim si multa, multa sanatate. Dana si Ioana Amazoana (24.09.2003) http://community.webshots.com/user/floarea_soarelui floarea soarelui Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camy062004 Postat Aprilie 6, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 6, 2005 intradevar acest mucos este un semn de iritare al intestinului este legat de viermisori intestinali giardia care este foarte frecventa la copii si chiar la adulti mucosul,mancarime,usturime si scaun nelegat adica faramitat asa se manifesta. camy Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carmenp Postat Aprilie 6, 2005 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 6, 2005 Nu are lamblia, 3 probe negative si acum si in urma cu doua luni; as cunoaste daca ar avea...Cind am dus kk la laborator, am vorbit cu tipa de acolo si, la prima vedere, a zis ca nu crede ca ar fi ceva ci mai degraba mucusu` s-ar datora constipatiei. Miine este gata coprocultura si am sa ma luminez ca acu` nu stiu ce sa cred[batcap][batcap]. Multumesc ptr raspunsuri, cind am deschis subiectu` credeam ca e ceva destul de frecvent la copii, se vede treaba ca m-am inselat... sau nu[:D]? Pupici!quote:Originally posted by camy062004intradevar acest mucos este un semn de iritare al intestinului este legat de viermisori intestinali giardia care este foarte frecventa la copii si chiar la adulti mucosul,mancarime,usturime si scaun nelegat adica faramitat asa se manifesta.camyid="quote">id="quote">[flo]Carmenid="red">,Ilincaid="purple">&Ionutid="green"> tzucureii meiToti pentru unul!...Iata-ma-s !id="green"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.