Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cine vrea o pisicutza care se crede catzel?

Recommended Posts

Nu stiu cum reusesc de ma capatuiesc tot timpul cu animale in jurul meu....Noi avem 2 caini, care nu prea iubesc pisicile. Si acuma s-a aciuit in fata casei o pisicutza.

Mie nu-mi plac deloc pisicile, din cauza comportamentului lor. Sunt mai mult adepta cainilor. Dar pisica asta cu siguranta a fost crescuta in casa, impreuna cu unul sau mai multi caini. Ea se crede caine si are comportament de caine. Nu se catara pe graduri/copaci, sta doar pe pamant, se plimba prin curte si miroase pe jos toata ziua, de parca pazeste curtea. Mananca doar boabe de caine (la cele de pisica cam sta pe ganduri pana sa le manance), sta si pazeste intrarea in casa non-stop. In plus vine cand o strigi, si face "culcat" daca strigi la ea ca nu are voie sa faca ceva anume.

E foarte afectuoasa, si mititica cred ca are ceva din nastere la un sold, ca se vede ca are un mers un pic ciudat si unduit (in plus, daca o lasi sa cada de la inaltime, dupa ce aterizeaza pe labutze se da de-a dura ca sa amortizeze socul). Dar nu pare sa o deranjeze problema de la sold, si nu e foarte vizibila unduirea de mers, mai degraba zici ca se unduieste ea special). E vesela si haioasa, jucausa tare, cum ii vorbesti se pune pe spate si face ca un catzel cu labele in sus...mi-e tare mila de ea, dar trebuie neaparat sa scap de ea, pentru ca amandoi catzeii vor sa vada cum e la "gust". Iar ea, ca o fraiera, nu fuge de caini, banuiesc ca tocmai pentru ca o fi crescut impreuna cu cainii in vreo casa.

O vrea cineva? Aveti vreo idee pe unde as putea sa o duc? Cred ca are in jur de 1 an, si e foarte cuminte si dragutza, are o figura asa blanda, cu ochii mari si verzi (daca vreti ii fac poze si va trimit). Chiar e dragutza, pe cuvant!

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...