Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Certificat handicap

danacaltan

Recommended Posts

Suntem o mamica si un baietzel ce are dreptul(cel putin temporar, ca lucrez intens la treaba asta) la certificat de persoana cu handicap - avand sechele grave de rahitism, cu stern infundat, coaste evazate, genum varum bilateral, tibii incurbate si picior plat.Acest certificat ar prinde bine mai ales pt. prelungirea CIC - ului, insa, nu "cunosc" pe nimeni la Comisia de Evaluare din Directia de Protectie Sociala sector 3 Bucuresti, din str. Lucaci, asa ca mi-au zis ca evaluarea dosarului o sa cam dureze.Cum bb meu face 2 ani in iunie, si nu stiu ce-nseamna la ei acest "dureze", postez si eu mesajul acesta in speranta ca s-o gasi cineva care cunoaste un cap patrat mai mare pe-acolo...

Multzumim anticipat,

Mami si Vladutz

PS

Domnilor moderatori, imi dau seama ca acest subiect nu prea are legatura cu problemele legislative, dar cum nu exista subiect cu probleme birocartice...va multzumesc pentru intelegere.

Danny mama & Vladutz fiul

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul răspuns

In mod normal, daca ai dosarul in regula, cu toate actele necesare, in special cele medicale (internari, radiografii, tratamente…), solutionarea lui se face in max. 1 luna. Acuma depinde si de cate ori pe luna se intruneste Comisia pentru Protectia Copilului; daca aceasta are loc saptamanal, in cel mult 1 luna ar trebui sa se intre in comisie cu dosarul si sa se elibereze certificatul de handicap.

Pana in iunie cu siguranta il vei avea daca te grabesti cu actele.

Imi pare rau, nu stiu pe nimeni la Evaluare Complexa - sect. 3.

Bychi [hia]

Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...