Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Gel anti-durere la epilat!!!!!!!

Recommended Posts

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Si eu am aceasta problema cu durerea la epilat si am tot incercat sa fac ceva sa nu ma mai doara...Am intrebat-o pe stomatoloaga mea si mi-a zis sa incerc cu Lidocaina spray (anestezic local), sa las cateva minute sa-si faca efectul si apoi sa purceada la treaba cosmeticiana. Dar nu am apucat sa merg la farmacie sa cumpar, ba nu am avut bani disponibili pt asa ceva (costa vreo 300.000 din cat am inteles), ba am neglijat aspectul...si uite asa chiar azi merg la epilat si...sufar din nou!

Laura si bebitele: Bianca (5 ani si 11 luni) si Ramona (2 ani si 10 luni)

poze_cu_fetele_mele

Distribuie pe alte site-uri

Mey ! Nu sunteti singure!!!!

Eu nu suportam sa ma epilez in tp sarcinii (cel putin inghinal era cosmarul meu) asa ca m-am prezentat la cosmetica fix in ziua dinaintea nasterii hehehehe...

Dupa ce am nascut n-am mai avut aceeasi sensibilitate ingrozitoare si mi-am luat inima-n dinti ba chiar si o rezerva - Am SPART O FIOLA DE PIAFEN SI AM INTINS-O CU CONSTINCIOZITATE IN ZONELE CALAMITATE [alcool][alcool][alcool]

Sa nu ma intrebati cat a mers piafenu si cat a mers autosugestia.. cert e ca ma epilez cu propria-mi manutza si inghinal (cu aparatul) si acum...

Sanatate si nervu tare [il]

[pis] mamica de [copil] ( 13oct04 )

Anelize, chiar ieri m-am convins ca Lidocaina nu e buna de nimic! Discutand cu cosmeticiana, mi-a zis ca are Lidocaina si mi-a dat sa incerc, dar n-a avut nici un efect!

Kittie, de la Piafen iti amorteste pe loc sau trebuie sa astepti? Chiar nu mai simti durerea?

Laura si bebitele: Bianca (5 ani si 11 luni) si Ramona (2 ani si 10 luni)

poze_cu_fetele_mele

Buna Anelize,

Pentru mine functioneaza destul de bine daca fac o baie feribinte chiar inainte de epilare. [baie] Mai ales daca ma epilez acasa. Dar si cosmeticiana la care merg are cabinet aproape de mine. Inainte de epilare cu cateva zile ma fac mai des cu lotiune de corp in zonele dorite.

Incearca, nu ai nimic de pierdut (eventual cateva lacrimi...)

Nu am auzit sa existe o solutie de acest gen. Daca ar exista, sigur cosmeticienele ar sti. Din pacate trebuie sa suferim daca vrem sa fim frumoase...

Gabici

'I tried to sniff coke once...the ice cubes got stuck up my nose!'

E, aci e o mare dilema, Laura... Tocmai motivul pentru care ziceam ca nu stiu ce a mers mai bine - fiola sau autosugestia.. S-a albit tot [^] dupa care am purces la epilat.. Ca sa traduc in romana - eu ma epilez acasa, cu aparatul. Mi-e ceva mai usor decat sa-mi fac vreme sa merg la cosmetica (si, mai ales, sa las sa creasca o luna... ca doar ma epilez pentru confortul meu personal, nu vreau sa transform epilatul intr-o sarbatoare lunara [:D]). Ceea ce am concluzionat eu ca "merge" la mine este ca dupa un epilat de cosmetica (ultimul dateaza de acum 4 luni si jumatate) purced cu aparatul la defrisat o data la doua zile si asa omor inamicul din fasa [:D]. Se prea poate sa nu reziste oricine si sa aiba si timpul la dispozitie (mie-mi tb 10min in fiecare sedinta la doua zile)... Eu doar v-am impartasit experienta proprie si personala la care m-am supus de cand am nascut (c-am luat eu asa, din senin, o decizie - daca tot am nascut natural, fara anestezie, doar un epilat nu o sa ma sperie.. Nuuuu?? [:D]).

[pis] mamica de [copil] ( 13oct04 )

quote:Originally posted by Kittie

Eu doar v-am impartasit experienta proprie si personala la care m-am supus de cand am nascut (c-am luat eu asa, din senin, o decizie - daca tot am nascut natural, fara anestezie, doar un epilat nu o sa ma sperie.. Nuuuu?? [:D]).

id="quote">id="quote">

Si eu tot asa am nascut dar si dupa asta m-a stresat epilatul la fel ca inainte. Cu greu suport genul asta de durere. Insist si eu cu auto-sugestia, dar nu prea ajuta[bang].

Cristina

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...