Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

copilul meu este prea fricos, ara 2 ani si se teme de pene, de caini, de gaini, de insecte, cand suntem in parc se trage cand vede copii sufind in directia lui

nu stiu daca aceasta situatie se va remedia cu timpul dar pe mine ma deranjeaza, as vrea sa fie si el mai putin fricos

voi ati avut asa ceva?

numai bine

liniste creste

florina,mama lui thierry si in asteptarea altei minuni.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

la 1 an si 2 luni l-am dus prima oara la tara si s-a speriat f tare de animale.(vaca, porc,gaina, curcan, cal) acum la 1 an si 10 luni se sperie numai de animalele sau vietatile pe care nu le-a mai vazut sau care le vede rar. ai rabdare sa se obisnuiasca cu acele vietati, sa le vada mai des si-i v-a trece teama asta.

[flo]

Melaid="red">+[copil]Vladut Alexandruid="blue">

se spune ca in general copilasilor le este frica de lucrurile(animalele) pe care nu le pot cerceta amanuntit, ai vazut ca ei o jucarie o intorc pe toate partile sa vada ce si cum...de-asta ma gandesc ca ar fii bine sa-i explici tu, prinzi un catelus mai cuminte si-l pui sa-l mangaie, sau o pisica...la noi nu a fost nevoie ca el chiar iubeste prea mult si animalele si copii si vrea sa puna mana pe tot ce misca si sa pupe...nici asa nu e bine[bang]

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Si fetita mea(are 2 ani si 7 luni) era destul de fricoasa intr-o perioada, mai ales cand copii cu care se juca il pomeneau intr-una pe "BAU-BAU", pe care sincer il urasc. NOI(eu si sotul meu)am convenit ca in casa noastra nu va exista niciodata bau-bau si asa este. I-am explicat fetitei ca nu exista asa ceva, ca ingerasul ei pazitor este mereu cu ea si acum nu mai avem probleme.

Va pupam, Cecilutza si Sara![gravi]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...