Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

nu mai scap de raceala:(((ajutor!

Recommended Posts

acu o luna am inceput sa mucesc.o facea toata familia, primavara, asta e...

am luat Coldrex Max Grip si a fost ok dupa doua zile.dar dupa inca doua de la capat cu dureri de cap si de gat...si de atunci tot asa o tin mai bine, apoi mai rau ca inainte, am luat de la Paracetamol, Nurofen de raceala, vitamine, ceaiuri,pina la ...antibiotice ptr ca mi-a zis medicul ca e o infectie persistenta.intrucat de la Cexil nu a trecut , mi-a dat Ospen, am facut micoza in gura dar sunt tot racita.

nu fac febra, merg la servici ptr ca nu sunt extrem de rau, dar am o stare persistenta de disconfort si noptile sunt nasoale ptr ca mi se infunda nasul , ma doare gatul, si ma ustura ochii...

ce sa mai fac?

ca lucrez 10 ore pe zi, plus in we plec la un training si sunt indispusa:(

pupici

cristiana si gagalicea Theodora Alexia(1 anisor si 10 luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Ar trebui sa faci un exudat sau un examen de sputa, care este mai complex si-ti arata absolut tot. S-ar putea sa ai si un stafilococ auriu, poate antibioticul care l-ai luat nu a actionat pe tulpina respectiva. Fa si antibiograma si vei vedea la ce este sensibil.

Sanatate!

Si eu iti recomand ceva, si tot cu caldura: tinctura de propolis.

Incearc-o, rau n-are cum sa-ti faca. Doar daca n-ai alergie la produse apicole.

Noi (sotu' si eu) luam de vreo 4 ani, aproape zilnic. Si n-am mai fost bolnavi de tot atatia ani. Eu zic ca functioneaza, nu?!

Succes si sa auzim ca te-ai insanatosit!

Corina

trebuie sa faci ceva pt imunizare.. echinaceea e f buna dar ai grija sa nu iei pt periade indelungate pt ca are efect tocmai opusul.. mai poti lua niste doze soc de vit C cu propolis (se gasesc la farmacii), mananca usturoi [:D], ceapa [:D] - sunt f bune pt raceala, si multe legume..

sanatateid="Comic Sans MS">id="pink">

------------------------

Bandit[pis]in actiuneid="navy">

quote:Originally posted by Karina

iti recomand cu caldura tinctura de echinaceea pt. cresterea imunitatii.[

id="quote">id="quote">Anul trecut m-au chinuit cateva raceli cu tuse saptamani intregi, blablabla.Acum (cand ma lua o raceala) am adoptat tratamente soc cu Echinacea 400 mg ( 3 pastile/zi), vitamina C (pana la 3 g/zi), zinc, tinctura de propolis, Baraka (pastile cu ulei din chimen negru), gargara cu apa sarata.Urmarea => am scapat ff ieftin. In cateva zile imi trecea cu un minim de disconfort. Iar "celebrele" viroze de primavara nu m-au prins deloc pana acum !Sanatate.Ruxandra & Matei (3 ani) & sotul drag

iar eu iti recomand daca starea de rau persista sa iti faci un minim de analize, o hemoleucograma... nu poti vorbi cu medicul de familie, sa vezi ce mai zice?

antibiotic fara exudat si fara dovada ca e ceva bacterian si nu viral NU E BINE SA IEI!

..dar vitamina C nu strica ;)

[il]

"SI CAND SFARSEAM CUVINTELE, INVENTAM ALTELE

SI CAND SE-NSERA CERUL, INVENTAM CERURI ALBASTRE

SI CAND ORELE SE INVERZEAU CA SMARALDELE

NE BRONZAM LA LUMINA DRAGOSTEI NOASTRE"

(NICHITA STANESCU)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...