Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ma santajeaza sentimental!

Recommended Posts

Am sperat din suflet ca relatia noastra isi va reveni. Am incercat din rasputeri orice, insa dragoste cu sila nu se poate face.

Dupa o relatie de 3 ani si jumatate, i-am spus aseara ca nu-l mai iubesc si ca sunt indragostita de altcineva. Dupa atata timp, ma simt intr-adevar fericita, si mai ales implinita.

Problema este ca a reactionat exact asa cum stiam ca o va face. Nu poate accepta sa ne despartim. Am stat la telefon azi-noapte 5 ore sa-l ascult cum efectiv urla de durere si de disperare. Imi repeta intr-una ca l-am distrus pe viata, si ca nu va raspunde pt ce va face de acum incolo.

M-a facut sa ma simt ca ultimul om de pe pamant,insa eu chiar nu am dreptul sa fiu fericita??? Mi-e frica acum si nu stiu ce sa fac, il cred in stare de orice, si mi-e teama sa nu faca vreo tampenie.

Simt ca ma atrage intr-un santaj sentimental, numai sa ma intorc la el. Stiu ca ma iubeste enorm, insa eu nu-l mai iubesc. Ce sa fac???

Cum sa ma desprind de el, fara sa am constiinta incarcata???

pupici multi de la o viitoare mamica

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul răspuns

salut,

eu iti spun ca prima greseala pe care ai facut-o daca vrei sa inchei este ca ai stat 5 ore la telefon cu el.

Daca ai decis, sa ramana decis, nu sunt bune ezitarile. Daca eziti sau vede ca esti mai sentimentala va face din ce in ce mai urat si isteriile se vor tine lant.

Tu trebuie sa decizi pentru tine si faci cum te simti tu bine.

Nu stiu daca este iubire enorma ce face el, dar sigur este si groaza de cateva luni de singuratate.

Sa ai tarie si decide ce e mai bine pentru tine.

Criss

Sunt de acord cu criss. Am trecut si eu prin asta daii, stiu foarte bine cum e. Atunci cand o sa pui piciorul in prag, o sa se potoleasca si el, pana atunci iti va face viata amara. Eu am lalait-o cam o luna jumate din motivele astea, si eram terminata psihic. Dupa care am zis gata cu tanguileile, fiecare isi vede de treaba lui - si brusc s-a calmat omul.

[biz] Forza, daii! [;)]

Nane[bascket]

Daca esti sigura pe ceea ce simti si nu simti, fii tare pe pozitii! Ideea cu "nu raspunde pt ceea ce face" e de un infantilism crunt. Cum adica? N-a invatat sa-si asume greselile, esecurile? Se intampla.... Si de faptele lui DOAR EL e raspunzator si nimeni altcineva! Asa ca, draga mea, curaj [pup]. Ai o singura viata si meriti sa fii fericita! [flo]

Tzuni

Doamne, ce usor e sa dai sfaturi!

Daca despartirea este ceea ce iti doresti atunci fruntea sus si mergi inainte fara sa te uiti inapoi, pentru ca vei prelungi o durere inutila.

Pe mine fostul m-a chinuit luni intregi pentru ca vroiam sa ma despart de el cat mai finut cu putinta, dar nu am facut altceva decat sa transform totul in ceva mult mai rau.

Mult curaj!

"So if you tried to understand me

Would you crucify or damn me

Or stand by me

Like smoke around the flame" Vaya con Dios

http://community.webshots.com/user/flafi1

daii, scumpo,

exact asta am facut eu acum 2 ani.i-am spus pana aici! si-atunci sa te tii de circ!

urlete, amenintari de suicid, sau mai rau, ca intai ma omoara pe mine apoi pe el... si o poveste tragico-comica. comica? pt ca m-am intors la el, trecand peste hotararea de a fi fericita. tragica? pentru ca acum am 5 ani impreuna si este din ce in ce mai greu!!!

te rog fii tare!

nu te uita la el nici macar cu coada ochiului.

eu am facut-o !!!

Daniela Mariana, imi pare sincer rau pentru tine!!!Uite de aia e bine sa impartasesti bucuria si necazul cu cineva. Poti invata mereu cate ceva nou.

Desi mi-e greu sa-l stiu asa suferind, ca doar l-am iubit, voi merge inainte. Sunt tanara, am 22 de ani si nu vreau sa-mi distrug viata de pe acum. Am dreptul sa fiu fericita alaturi de persoana pe care am ales-o si nimeni nu ma poate opri.

Va multumesc din suflet pentru incurajari!!!

Daii, daca va continua sa te sune la telefon, sa te urmareasca, schimba-ti numarul de telefon, ba chiar unde lociuesti,desprinde-te cit poti de mult de el!

Eu am avut un prieten , care tot asa incerca sa ma recistige cu sentimentalitati, cu expresii de genul "cit de bine ne-am inteles noi" (desi ne certam in fiecare seara", cu ideea " hai sa ne casatorim " (desi inainte de despartire nu vroia nunta). Sansa mea a fost ca am plecat in Germania ci nu a mai avut cum sa dea de mine, dar din cind in cind se mai trezea sa sune acasa la parinti mei si sa intrebe de mine si sa le spuna ca vrea sa ne casatorim....Cit am stat la camin tot venea pe la mine si parca tot timpul cersea sentimente... Trebuie sa fii tare! Relatia bazata pe mila nu merge! Vei capata pt el din ce in ce mai mult dispret si restul de iubire va disparea rapid...

Culmea in cazul meu, e ca el se despartea de mine si tot el revenea spasit dupa aia ca vrea reimpacare....[mariaj]

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Ajutati un OM sa traiasca!

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...