mikimi Publicat Aprilie 7, 2005 Raport Distribuie Publicat Aprilie 7, 2005 fetelor ajutati-ma si pe mine...bb meu deja a prins culoare de la soare, si nu il tin intentionat, insa mi-e frica sa nu se arda pielicica. Ce produse sa folosesc, si unde se gasesc ? ieri la sensiblu imi recomandau o crema cu protectie 12 pentru adulti!!??? Bebe are 4 luni, daca e important Merci frumos de3 ajutor http://photos.yahoo.com/mikiparisa poze de la cluj Miki si Alexander (12.12.04) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lz_cecilia Postat Aprilie 7, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 7, 2005 De ce sa-i cumperi bb-ului tau creme pt. adulti cand sunt atatea pt. copii. Eu folosesc pt. fetita mea creme de la AVON de care sunt multumita; trebuie sa le cumperi pe cele cu cel mai inalt grad de protectie(70,80,etc.)impotriva UVA si UVB. Sa nu-l tii prea mult la soare, e prea mic. O culoare frumoasa Cecilutza si Sara Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdynaB Postat Aprilie 7, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 7, 2005 Noi am inceput cu crema de plaja pt. copii de la penaten(nu stiu daca e in Romania) cu factor de protectie 60 sau 40. Adyna si Selina bambina Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Aprilie 7, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 7, 2005 Nivea si Garnier au si ele creme de protectie solara cu bloc total sau cu factor SPF inalt (60-70). cred ca si l'oreal are. SPF 14 e cam putin ptr copii zic eu. Roxana si Patrick (29.07.2004) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lz_cecilia Postat Aprilie 7, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 7, 2005 Ai dreptate produsele PENATEN sunt cele mai bune, eu le primeam din Belgia, dar exista si in Ungaria. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxandra_sb Postat Aprilie 7, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 7, 2005 Noi folosim in general Nivea pt copii, SPF 20-30. Ruxandra & Matei (3 ani) & sotul drag Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianangi Postat Aprilie 7, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 7, 2005 Garnier - 60 ! Are factorul de protectie cel mai ridicat. Si pretul e la fel, dar merita, ca e vorba de puiul tau! http://adriana.freewebspace.com/photo.html "Nu exista dragoste.Exista doar dovezi de dragoste" Jean Cocteau Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikimi Postat Aprilie 7, 2005 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 7, 2005 Fetelor am retinut sar'mana.Plec acum in cautare, cum va spuneam in farmacia in care am intrat nu aveau de bb-ei. sa va bronzati frumos si voi[afro] ( nu am gasit un negrut...) [flo] http://photos.yahoo.com/mikiparisa poze de la cluj Miki si Alexander (12.12.04) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kittycat Postat Aprilie 7, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 7, 2005 Fetelor, am si eu o problema asemanatoare. Blonduta mea mica se face rosie ca racul la fata de fiecare data cand o scot afara. Oricat as avea grija sa nu ii vina soarele pe fetisoara, copertina de la carut nu o apara suficient . Problema mare insa de-abia acum vine: stiu cam ce produse sunt indicate pentru bb-ei, numai ca in magazine eu inca nu am vazut sa fii aparut deja astfel de creme anul asta. Voi ma puteti ajuta cu un sfat? Ati vazut pe undeva produse de protectie? Andra, mami de printesa [fetita](15.11.2004) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amironeanu Postat Aprilie 7, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 7, 2005 Buna! Mikimi si eu am aceasi problema. Nu am gasit inca crema speciala pentru bebe, asa ca pana incepe sezonul am gasit la Sensiblu crema de la Avene, cu factor de protectie 20, pentru persoane pedispuse la alergie. O dau de o saptamana in fiecare zi si nu am avut probleme. Pupici, Andrea si Stefania (13.08.2004) Stefania - printesa mea [cit] O poveste despre o raza de soare Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.