Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Crema soare bebei

Recommended Posts

fetelor ajutati-ma si pe mine...bb meu deja a prins culoare de la soare, si nu il tin intentionat, insa mi-e frica sa nu se arda pielicica.

Ce produse sa folosesc, si unde se gasesc ? ieri la sensiblu imi recomandau o crema cu protectie 12 pentru adulti!!???

Bebe are 4 luni, daca e important

Merci frumos de3 ajutor

http://photos.yahoo.com/mikiparisa

poze de la cluj

Miki si Alexander (12.12.04)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul răspuns

De ce sa-i cumperi bb-ului tau creme pt. adulti cand sunt atatea pt. copii. Eu folosesc pt. fetita mea creme de la AVON de care sunt multumita; trebuie sa le cumperi pe cele cu cel mai inalt grad de protectie(70,80,etc.)impotriva UVA si UVB.

Sa nu-l tii prea mult la soare, e prea mic.

[bonjovi] O culoare frumoasa [bonjovi]

Cecilutza si Sara

Fetelor, am si eu o problema asemanatoare. Blonduta mea mica [bb] se face rosie ca racul la fata de fiecare data cand o scot afara. Oricat as avea grija sa nu ii vina soarele pe fetisoara, copertina de la carut nu o apara suficient [bang]. Problema mare insa de-abia acum vine: stiu cam ce produse sunt indicate pentru bb-ei, numai ca in magazine eu inca nu am vazut sa fii aparut deja astfel de creme anul asta. Voi ma puteti ajuta cu un sfat? Ati vazut pe undeva produse de protectie?

Andra, mami de printesa [fetita](15.11.2004)

Buna!

Mikimi si eu am aceasi problema. Nu am gasit inca crema speciala pentru bebe, asa ca pana incepe sezonul am gasit la Sensiblu crema de la Avene, cu factor de protectie 20, pentru persoane pedispuse la alergie. O dau de o saptamana in fiecare zi si nu am avut probleme.

Pupici,

Andrea si Stefania (13.08.2004)

Stefania - printesa mea

[cit] O poveste despre o raza de soare

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...