Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

carduri pt. salarii impuse de firma

Recommended Posts

Dragele si dragii mei, ma confrunt cu o problema pe care eu o consider ilegala si m-ar interesa o dezbatere.

Lucrez si eu si sotul meu la o firma al carui sediu central este in Bucuresti. A fost preluata de o alta firma multi nationala.Acum au loc diverse reorganizari si restructurari.

Bun... Printre altele, firma- de fapt centrala- a hotarit sa schimbe banca prin care efectuam decontarile. Nici o problema pina aici.Treaba lor, firma lor, banii lor...Problema vine , zic eu, abia acum...Salariile vor sa fie toate virate pe card, iar noi salariatii sa avem cardurile la banca respectiva ASA INCIT AU REZILIAT CONTRACTELE CU BANCILE LA CARE AVEM PINA AZI CARDURI.Sotul meu, si ca el alte citeva persoane, avea descoperire de card . Acum i s-a blocat cardul si trebuie sa transforme descoperirea in credit. Asta inseamna ca in locul dobinzii pe care trebuia sa o plateasca la descoperirea de card, doar de citeva sute de mii, acum , fiindca asa vrea firma, trebuie sa plateasca o rata la un credit pe care nu voia sa-l faca in momentul acesta, rata fiind de citeva milioane.

Ce drepturi avem? Nu se poate oare sa raminem cu acelasi card de pina acum , la aceeasi banca? Exista o lege prin care sa fie obligata firma sa respecte dorintele salariatilor cu privire la drepturile lor banesti? Stiti o lege in sensul acesta? Suntem toti revoltati dar nu avem si nici nu ni se da drept de apel.

csth

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

draga cristina

firma cel mai probabil ca a reziliat contractul dintre ea si banca conform caruia se efectua plata salariilor. in general, bancile acorda facilitati de descoperit de cont pentru conturile in care se incaseaza salariul. daca voi nu mai luati salariul in contul respectiv, normal ca banca v-a anulat facilititatea. o solutie ar fi deschiderea unui nou overdraft la banca noua, cu care sa va achitati datoriile la prima banca. firma poate hotara sa foloseasca o banca sau alta in functie de benefiicile si comisioanele globale de care beneficiaza si angajatii nu au drept de veto. lucrand intr-o banca m-am confruntat deseoari cu aceasta problema, a preluarii cardurilor de salariu cu limitele de overdraft utilizate si iti pot spune ca se poate...

mada

Asta daca doreste noua banca. Trebuie vazuta oferta daca exista si in ce conditii. Pe de alta parte eu am o nedumerire. Fiind o descoperire de cont de ce nu rambursati descoperirea respectiva? Nu ar fi mai simplu? Decat un credit vreau sa zic. Suma in discutie nu poate fi exagerat de mare prin natura finantarii.

Relatia de finantare este strict intre voi si banca nu are nici cea mai mica legatura cu nici una din firme fie cea initiala fie cea noua deci despre ce drepturi sa vorbim?

Marius Pernes

home page - www.marius.rdsor.ro

Cred ca nu m-am fcut inteleasa

1. - de ce este absolut necesar sa imi vireze firma banii pe card la banca aleasa de ea si nu la una pe care o vreau eu(si inca alti 30 salariati)?

2.- descoperirea de card este destul de mare, am folosit-o pentru innoirea unui apartament si nu avem atitia bani dintr-o data( cinic salarii)

3.- cardurile de salarii la banci sunt in general atractive tocmai pt. descoperirea acoradata

4. - la banca la care avem carduri unitatea noastra nu avea nici inainte cont curent, ci doar ne vira salariile acolo.

2.-

csth

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...