Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Pericol de avort/sarcina oprita in evolutie?

Recommended Posts

Fetelor, va rog sa ma ajutati cu o parere caci simt ca ma urc pe pereti!! [alcool]

Luniid="blue">:

am fost luni la doctor ,m-au luat in evidenta lor si mi-au facut un Pap test, seara am avut dureri de burtica.

Martiid="blue">:

dimineata scurgeri rozalii-maronii

dupa-amiaza scurgerile maronii s-au intensificat

dureri de spate, contractii

Masuri preventiveid="red">: am stat intinsa pe pat .

Miercuriid="blue">:

scurgeri- firisoare maronii eliminate

contractii, nu atit de intense

dureri de spate

Masuri preventiveid="red">: am stat intinsa pe pat, am sunat la cabinetul doctorului povestind ceea ce mi se intimpla si mi s-a spus ca pina luni doctorul opereaza la spital, daca am probleme sa ma duc la urgenta.

Joiid="blue">:

firicele maronii eliminate

dureri de spate

de luni incepind, nu mai urinez des, asa cum se intimpla inainte

M-am rugat de bobita din burtica sa lupte, sa nu ma lase, mi-ar fi greu sa accept o alta dezamagire..ma invinovatesc ca nu am pus destule intrebari, ca nu am luat destul masuri…

V-ati confruntat cu probleme de genul acesta si daca da, cum s-au rezolvat?

Mi-este frica de un posibil avort spontan sau de o sarcina oprita in evolutie.

Exista vreun semn care sa-mi indice daca este o sarcina oprita in evolutie? La echo merg in Aprile 18.

Multumesc anticipat!

[pup][pup][pup]

[gravi]5+

Ina

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu am patzit asa ceva pe la trei luni de sarcina. M-am trezit pe la prinz cu foarte mult singe in chilotzei, de culoare maronie, ceva ca la ciclu. M-am speriat, m-am dus la doctor in aceeasi zi, m-a controlat, mi-a spus ca se curatza corpul. Mi-a recomandat repaos la pat, iar daca vine singe mai mult sa merg de urgentza la spital.

Am stat la pat, nici macar mincare nu faceam, totul facea sotzul. A doua zi nu mai aveam aproape nimic, dar de frica pot sa-tzi spun ca si in ziua de azi, daca ma doare un pic burta ma intind repede in pat.

In ceea ce priveste avortul spontan, am avut unul acum doi ani, asta la sapte saptamini de sarcina. Dar atunci cind au inceput pierderile de singe, m-am dus la spital, deja era foarte tirziu... pierderile erau de fapt inundatzii.

Sper ca treci cu bine peste aceste probleme si incearca sa te odihnesti cit mai mult.

Danielaid="orange"> [gravi] si mid="red">iid="orange">cid="blue">uid="green">tid="teal">zid="purple">aid="brown"> Iid="red">Sid="blue">Aid="purple">Bid="maroon">Eid="purple">Lid="green">Lid="blue">Aid="red"> din burtica (DPN 15.06.2005)

Eu zic sa mergi la dr.chiar daca la altul sau la urgenta!Si eu am fost la fel si nu am stiut ca sunt insarcinata si am considerat ca acele pete maronii sunt normale;cand m-am dus la dr.era deja prea tarziu;verdictul a cazut ca o bomba peste capul meu:sarcina oprita in evolutie la 7 sapt.!Nu vreau sa te speriu dar decat sa stai asa stresata mai bine mergi si vezi care-i problema.Ma mir ca nu ti s-a dat nici un tratament!

Iti tin pumnii si sa ne tii la curent!

Teodora si bb.37+sapt.

Si eu am fost internata la 7 saptamani cu iminenta de avort, am stat 6 zile in spital sub supraveghere si cu tratament: No-spa si Duphaston. Acidul folic l-am luat din prima luna de sarcina, dar nu are nimic in comun cu pierderile de sange, e doar o vitamina.

Cel mai bine e sa stai linistita in pat si sa nu faci absolut nimic, nici macar o sticla cu apa sa nu ridici si sa mergi la doctor.

Codruta [gravi]19+

Ina

Mereu scurgerile maronii sau sangerarile sunt inspaimantatoare pentru femeile insarcinate, ultimul lucru pe care o femeie insarcinata doreste sa-l vada este sangele, dar nu mereu aceste neplaceri se termina cu avort spontan.

Eu am inceput de prin saptamana 5-6 cu scurgeri rozalii care s-au oprit in doua zile, in saptamana 9 si 10 am avut sangerari foarte puternice, am fost la urgenta si totul era in regula cu bebe, sangerarile au mai continuat in saptamanile 11, 12, ma busea sangele dintr-o data mai mult si dupa aceea aveam pt vreo cateva zile scurgeri maronii.

Acum sunt in 14 saptamani si 6 zile si bebe este bine si se dezvolta normal.

Sa-ti suni doctorul, sa te duci la un control, dar nu-ti face probleme numai pentru aceste scurgeri.

Cand am fost eu la urgenta mi-au facut ecografie pe loc, posibil ca si la voi vor face chiar daca mai e atat de mult pana la ecografia programata.

In legatura cu urinatul sa stii ca aia depinde de zile si zile, in unele urinez de 5 ori pe noapte, iar in altele numai o data, asta nu e neaparat semn ca e ceva in neregula.

Iti doresc mult succes, si te asteptam cu vesti bune. [pup]

Lucia sotia lui Csaba si mamica in devenire (14 sapt). [gravi]

Poze Bunnyid="size1"> [iepu]

Luciaid="blue">: ti-au dat sa iei ceva impotriva acelor sangerari sau ti-au recomandat sa stai in pat linistita?

Sarcina usoara, fara probleme! [flo]

Pupicei

[pup][pup][pup]

Ina

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.

Ina

Mie nu mi-au dat nimic pentru aceste sangerari decat multa atentie.

Aici mi-au zis ca nu poti ajuta cu nimic sarcina si chiar daca iei ceva medicamente hormonale (utrogestan, etc) daca bebe vrea sa iasa o sa iasa oricum.

Ei zic ca au facut o gramada de cercetari si s-a ajuns la concluzia ca progesteronul dat cand nu e nevoie (adica atunci cand oragnismul are suficient - acesta nu lipseste decat numai la vreo 3% din cazuri) face mai mult rau decat bine.

Exemplu:

Eu nu am luat nimic si bebe a ajuns la aproape 15 saptamani si se pare ca e bine.

Cunosc pe cineva care a luat utrogestan si tot a pierdut sarcina.

Deci, faptul ca iei acele tratamente hormonale nu e nici o garantie.

Repaus in pat nu mi s-a recomandat, dar eu am incercat sa stau cat mai mult posibil in pat si sa nu fac efort prea mare. Asta am facut-o pt a mi se opri sangerarile, dar doctorul mi-a zis ca pot sta si cu picioarele legate de lustra ca daca corpul respinge embrionul/fatul, eu nu pot ajuta cu nimic.

Eu ti-am zis exeperienta mea, bineinteles ca experientele sunt diferite de la caz la caz, la fel si recomandarile.

Tu sa nu te stresezi pentru ca stresul este foarte nociv bebelului in orice perioada a sarcinii.

Lucia sotia lui Csaba si mamica in devenire (14 sapt). [gravi]

Poze Bunnyid="size1"> [iepu]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...