Plush Publicat Aprilie 7, 2005 Raport Distribuie Publicat Aprilie 7, 2005 Am gasit una din cauzele pentru care ma ingras....[papica]Daca vizionez vre-un film trebuie sa am si ceva de rontzait,de regula ceva sarat (si din cauza asta mai retin si apa...).De la suncutza,maslinutze,alune,fistic,semintze,floricele......la fructe si/sau legume (asta mai mult vara).Incerc sa ma abtin eroic,dar parca nu mai e filmul,film fara rontzi.... Voi ce ziceti?Aveti tabieturi asemanatoare?[berica] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clover Postat Aprilie 7, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 7, 2005 Eu nu prea rontai, ca ma abtin. Dar imi place sa mananc la tv si cand e timpul de o gustare light tin in frigider iaurt cu fructe. Sau fructe(banane si kiwi) taiate felii si mancate cu furculita(nu sunt geniala?). In fazele nasoale "rontaiesc" o ciocolata in 3 minute. Sunt de groaza la faza cu ciocolata. Eu incerc in momentul in care as manca ceva sa-mi dau seama daca mai bine iau o masa normala si termin cu scandalul. Pentru ca daca mananc putin dupa jumatate de ora iar vreau ceva si tot asa. Mai bine o masa de sine statatoare si gata. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
meems Postat Aprilie 7, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 7, 2005 Si mie imi place sa rontai tot felul... La servici, cat stau la birou, mereu trebuie sa bag ceva in gura sau sa beau ceva, e ceva de groaza!! [alcool] In ultimul timp tin o sticla cu apa pe birou si cand imi vine sa beau ceva, bag apa in mine ca sparta! Macar nu beau sodas sau mai stiu eu ce alte juice-uri... Imi place mult sa beau cafea, as putea bea toata ziua daca ar fi dupa mine. Acasa cand ma uit la tv. de obicei imi fac popcorn si deja ma stressez eu pe mine cat popcorn mananc. [cusca] Cumva tre' sa ma dezobisnuiesc. Aduna pietrele ce ti se arunca... Sunt inceputul unui piedestal. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrienne12 Postat Aprilie 7, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 7, 2005 rontai ciocolata, prajituti, napolitane, inghetata cu piscoturi. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adirys21 Postat Aprilie 8, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 8, 2005 Norocul meu ca nu prea ma uit la filme si la tv. adirys21 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flori76 Postat Aprilie 8, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 8, 2005 Ciocolata,napolitane,bomboane(in ciocolata ) si...cam tot ce contine ciocolata "Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugoid="red"> noi[foto] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gen68 Postat Aprilie 8, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 8, 2005 chips-uri si muuuuult fistic. ma innebunesc dupe fistic. si dupa aceea sa beau ceva dulce. imi place combinatia sarat-dulce. gen, mamica doar de marius "poze cu de-alde noi" Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EmmaT Postat Aprilie 8, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 8, 2005 Cam de toate[bang]...mai ales la calculator... ca la tv nu prea stau... in ultima perioada am inceput sa nu mananc mancare...si sa rantai doar...dar nici sa ma ingras nu vreau[bang]...ca dupa 3 luni...am ajuns si eu la 45 de kg[:D] Emma[foto] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cinta Postat Aprilie 8, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 8, 2005 in fiecare zi ciocolata. daca se poate si 2 ciocolati - pt ca rontaim impreuna si avem gusturi diferite. ca sa impacam si capra si varza, de regula una bucata ciocolata cu alune si una bucata ciocolata cu lapte, alba sau cu crema de iaurt ori de capucino. toate preferatele mele :) uneori praline. de multe ori mai trag cate o serie de popcorn. dar aici nu am vazut masini de facut popcorn, asa ca imi fac singurica. si nici ceaun f mare nu am si nici cuptor cu microunde. asa ca mi se urashte pana scot o cantitate satisfacatoare. de asta fac arareori, desi imi place la nebunie. eu una stiu ca sunt cu petele pe creier. imi amintesc ca in Iasi mi s epusese pata intr-un an pe nuga/ halvita. dar cu alune. nu o suportam cu alune. numai cu stafida. ca simpla nu prea se gasea. ma stiau taote cofetariile si tonetele pe traseul Copou- Nicolina si ma anuntau din prag daca au sau nu. eram de pomina. altadata mi s-a pus pata pe caramele. nu putea intra nimeni la mine in casa fara un pumn de caramele la purtator. iar cu pop-cornul am fost de pomina. in ultima vreme m-am mai linistit, alimentata zilnic fiind cu ciocolata. cinta Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asteryaro Postat Aprilie 8, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 8, 2005 seminte, floricele, cioco, croysant... Poti sa fii dezamagit daca incerci si nu reusesti, dar daca nu mai incerci esti terminat. (Joseph Addison) Astery Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.