Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Mamici de mai-iunie 2005 (45)

Recommended Posts

• Răspunsuri 147
  • Creat
  • Ultimul răspuns

[flo][flo][flo][flo][flo]

1. Lauradaria .................. UM 22.07 ........ DPN 02.05 [fetita]

2. Nelia ....................... UM 26.07......... DPN 2.05

3. At Andreea .................. UM 26.07 ........ DPN 2.05 [baietel] THOMAS

4. Babylino .................... UM 27.07 ........ DPN 3.05 [baietel] ANDREI

5. Cristinel ................... UM 31.07

6. Loreen ........................................ DPN 5.05 [fetita] DELIA

7. Irinuta ....................................... DPN 5.05-12.05 [fetita] ANGELA ALEXANDRA Polizu, dr. Magda Petracheid="brown">

8. Anky .......................................... DPN 8.05 [baietel]

9. Mios .......................................... ???- .05 [baietel]

10. Fran .......................................... DPN 13.05 [fetita] PATRICIA

11. Mikka ......................................... DPN 15.05 [fetita]

12. Mstroie ..................... UM 4.08 ........ DPN 14.05 [baietel] DAVID Dr. Ion Ionut - Giulestiid="brown">

13. Nefertari .................. UM 4.08 ......... DPN 12.05 [fetita] FREYA Dr.Badiu - Municipalid="brown">

14. Ada 74 ..................... UM 4.08 ......... DPN 11.05 [baietel] SERGIU

15. Micorint ................... UM 5.08 ......... DPN 12.05 [fetita]

16. Cornelia ................... UM 6.08 ......... DPN 12.05 [baietel] STEFAN

17. Sirod ........................................ DPN 12.05 [baietel]

18. Simonaeus .................. UM 8.08 ......... DPN 15-20.05 [fetita] ANNA dr. Hamid, Filantropiaid="brown">

19. Carolinah .................. UM 9.08 ......... DPN 14.05 [am] Dr. Georgeta Badea, Municipalid="brown">

20. Ile2003 .................... UM 9.08 ......... DPN 15.05 [fetita] MARA DIANA

21. Ile .......................................... DPN 16.05 [fetita]

22. Androix .................... UM 11.08 ........ DPN 18.05 [baietel] FILIP STEFAN Elias - dr. Tutunaruid="brown">

23. Alina Balan ................ UM 11.08..........DPN 10.05 [baietel]

24. Mygirl ..................... UM 11.08 .................. [fetita] ALEXANDRA

25. Corail ..................... UM 13.08 .................. [fetita]

26. Mariamunteanu .............. UM 13.08 ........ DPN 20.05 [baietel] [baietel]

27. Carmen-Emiliana ............ UM 14.08 ........ DPN 21.05 [baietel]

28. Chris (rdunare)............. UM 14.08 ........ DPN 21.05 [fetita]

29. FlorentinaG ................ UM 15.08 ........ DPN 22.05 [fetita]

30. Luana ........................................ DPN 22.05 [baietel]

31. Andutzy .................... UM 18.08 ........ DPN 24.05 [baietel] DRAGOS ALEXANDRU Cantacuzino, dr.Luminita Enacheid="brown">

32. Pisik4ever ................. UM 18.08 ........ DPN 22.05 [fetita]

33. Beatriced .................................... DPN 22.05 [baietel] ALEX

34. Mamaruta ................... UM 19.08 .........DPN 27.05 [fetita] Dr Mateescu - Eliasid="brown">

35. Mihamiha ................... UM 19.08 ........ DPN 26.05 [baietel] LEON Municipal - Dr Badea Iulianid="brown">

36. Gusta ...................... UM 19.08 ........ DPN 26.05 [fetita] MARA

37. Cloreta .................... UM 19.08 ........ DPN 29.05 [fetita]

38. Koko Nicol ................. UM 20.08

39. Roisin ..................... UM 21.08 ........ DPN 27.05

40. Matilda ...................................... DPN 29.05

41. Red Rose ................... UM 22.08 ........ DPN 28.05 [fetita] MARA IOANA

42. Ade_x ...................... UM 23.08 ........ DPN 03.06

43. Lucas ...................... UM 28.08 .................. [baietel] Polizuid="brown">

44. Mercedes ................... UM 30.08 ........ DPN [fetita]

45. Gabitzam ................... UM 30.08 ........ DPN 25.05 [baietel] ANDREI STEFAN Cantacuzino - dr.Ruxandra Dumitrescuid="brown">

46. Anra ......................................... DPN 02.06 [baietel]

47. Doroteea...................................... DPN 03.06 [fetita] EVA

48. Margott ...................................... DPN 10.06 [baietel] DAVID

49. NewMami .................... UM 1.09 ......... DPN 08.06 [baietel] PATRICK

50. Babygirl ................... UM 2.09 ......... DPN 09.06 [fetita] EMA dr. Vladareanu - Eliasid="brown">

51. Aurasa ..................... UM 3.09 ......... DPN 10.06 [baietel] CATALIN dr.Corina Grigoriu - Municipalid="brown">

52. alina_a ...................................... DPN 10.06 [baietel]

53. Tora97 ..................... UM 3.09 ......... DPN 2.06 [fetita] ANA ILEANA Caritas - dr Badea Stefanid="brown">

54. Crissi ..................... UM 3.09 ......... DPN 7-10.06 [baietel]

55. Monu ....................... UM 6.09 ......... DPN 13.06 [fetita] ALEXIA IOANA conf dr Anca - Municipalid="brown">

56. Mickyyy .................... UM 6.09 ......... DPN 19.06 [fetita] MARA Municipal - dr. Radoi Cristianid="brown">

57. Lazy........................ UM 7.09 ......... DPN 12.06 [baietel]

58. Pengunica .................................... DPN 15.06 [baietel] BEN STEFAN

59. Iuliana .................... UM 8.09 ......... DPN 14.06 [fetita] DIANA MARIA

60. Denisa73 ................... UM 8.09 ......... DPN 14.06 [baietel]

61. Danelutza .................. UM 8.09 ................... [fetita] ISABELLA

62. Ruxel ...................... UM 10.09 ........ DPN 09.06 [fetita] BIANCA

63. Crissu ..................... UM 10.09 ........ DPN 26.06 [fetita] IULIA Municipal - dr. Radoi Cristianid="brown">

64. Isto2005 ................... UM 13.09 ........ DPN 19.06 [baietel]

65. Liliann ...................................... DPN 23.06 [baietel]

66. Elly_b ..................... UM 15.09 ........ DPN 22.06

67. Speranta nu moare .......... UM 16.09 ........ DPN 26.06 [fetita] Cantacuzinoid="brown">

68. Aditza_79 .................. UM 16.09 ........ DPN 26.06 [fetita] BEATRICE

69. Mihaelanghl ................ UM 17.09 ........ DPN 20.06 [baietel]

70. Aska ....................... UM 18.09 ........ DPN 25.06

71. Luluku ..................... UM 20.09 ........ DPN 23-27.06 [fetita]

72. Sim76 .........................................DPN 26.06 [fetita]

73. Andreea.a .................. UM 24.09 ........ DPN 01.07 [baietel] ERIC ANDREI Municipal - dr. Radoi Cristianid="brown">

74. Nicodoh

75. Karmen

76. Gabimovi

32 [baietel]

33 [fetita]

Gabitzaid="blue"> si bebe Andrei Stefan [copil] DPN 31.05.05

Distribuie pe alte site-uri

Crissuid="blue">, eu acum intru in saptamana 28. Nu l-am intrebat eu, ci el mi-a zis data trecuta ca sa mai facem o ecografie daca vreau. Asta dupa ce m-a speriat, dupa cum ti-am povestit, asa cum te-a speriat si pe tine banuiesc. Doar nu era sa refuz, ca abia astept sa-mi mai vad bebeul. Cat despre eco de trim III, si pe mine tot la Iosup a zis ca ma trimite, ca sa poata el (citez) “sa doarma linistit ca totul e ok”.

Plus ca la mine e "sort of" gratis, adica platesc aia de la servici, dupa cum iti mai povesteam eu. Deci - de ce sa nu profit, nu? [:D]

Andreea [gravi] & bb [copil] Eric Andrei (DPN 1 iulie)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreea4/detail?.dir=c0dc&.dnm=c573.jpg

Fetelor eu stiu ca sunt 2 case de asigurari: una a armatei, unde sunt arondata eu, avand medicul de familie la Elias, si cealalta care nu am habar cum se numeste ...sunt conturi diferite....se plateste intr-un singur cont, dar la adeverinta se trece contul unde esti arondat...proaspat intrebat la contabilitate

Pozele mele

Luluku [gravi] + BB id="pink">[copil]- DPN 27.06.2005

Mamaa...mi-am adus aminte ca eu n-am mai fost la Radoi din ianuarie.....credeti ca ar fi cazul sa-i mai fac o vizita?! La cat de bine ma simt cpresimt ca o sa ma mai intalnesc cu el direct in sala de nasteri [:D]. De fapt nu ma duc de lene, stiu ca o sa-mi mai dea un maldar de analize pentru ultimul trimestru de sarcina, si n-am nici un chef sa le mai fac. Sunt o mamica incosntienta...stiu, dar eu simt ca-i totul in regula cu mine...la ce sa ma mai duc sa ma-ntepe vampirii aia de la Romar si sa ma usureze de bai degeaba?! Mai fac frumusel si ultima ecografie si gata!

Desi...totusi...ar mai trebui sa merg si eu macar o data la el la control, asa ar fi frumos, nu?!id="Comic Sans MS">id="purple">

Mickyyyid="red">[gravi] (31 saptamani) si [copil] Malina Ioanaid="purple"> (31.03.2004)

id="left">

quote:Originally posted by Mickyyy

Desi...totusi...ar mai trebui sa merg si eu macar o data la el la control, asa ar fi frumos, nu?!id="Comic Sans MS">id="purple">

id="quote">id="quote">Macar cit sa te mai recunoasca atunci cind o sa ajungi la spital sa nasti [:D]Gabitzaid="blue"> si bebe Andrei Stefan [copil] DPN 31.05.05

quote:

--------------------------------------------------------------------------------

Originally posted by andreea.a

Eu impartasesc parerea Sperantei. Adica si eu am impresia ca preotii nostri au vederi destul de inguste. Spre exemplu, noi am intampinat o problema pt ca Andrei e catolic iar ca sa ne putem cununa in biserica ortodoxa trebuia sa-l botez pe el ortodox cu o zi inainte (parca nu era botezat tot crestin, pana la urma!??!). De asta am si facut cununia la catolici, unde am gasit un parinte minunat si acolo o sa facem si botezul. Nu contest ca exista si la noi preoti "deschisi", dar am impresia ca la catolici sunt mult mai "intelegatori". Parerea mea!

Andreea & bb Eric Andrei (DPN 1 iulie)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreea4/detail?.dir=c0dc&.dnm=c573.jpg

--------------------------------------------------------------------------------

Andreeaid="blue">, nici sotul meu nu e ortodox si totusi ne-am cununat ortodox fara probleme. Stiai ca la catolici nu e acceptata o a doua casatorie ? Mai mult, o data divortat, nu mai ai voie sa primesti impartasania ? (in schimb ti se retine din salariu taxa catre biserica).

O familie prietena - el reformat, ea catolica - au fost cununati catolic cu conditia in scris de a-si boteza copiii catolic.

Nu e critica, fiecare biserica are regulile ei, uneori invechite, dar sa nu uitam ca au fost infiintate in urma cu 2000 de ani.

Sperantaid="blue">, inseamna ca nu e nici o problema si poti face cununia religioasa absolut oricand doresti. Problema e rezolvata inainte de a fi pusa in discutie.

Maria

Pai Mickyy nici macar nu ti-e dor de domnul doctor........mai du-te si tu asa de control. Eu credeam ca e obligatoriu sa mergi lunar daca vrei sa vina la nastere.Idioata mai sunt nu? Ca si eu ma dau rotunda ca ma simt excelent si ca mai vreau sa vin la servici desi toata lumea imi zice ca sunt nebuna la cat drum am eu de batut pana la servici...vreo 2 ore intregi.

Andreea.a deci el s-a oferit......dar cu ce te-a speriat ultima data? cu nasterea?

Eu cand am fost la el in martie mi-a zis numai de bine, culmea.Nu mi-a mai dat nici o analiza sa fac ci doar eco de trimestrul III la Iosup. Si eu azi am intrat in saptamana 31.

Zicea cineva de vaccinul ala antitetanos? E chiar obligatoriu sa-l facem ca si doctorul meu de familie mi-a pomenit de asa ceva. Pentru ce se face?

Am o prietena care l-a facut acum o luna cand era in luna a saptea de sarcina si a avut niste contractii de la el, si a durut-o burtica plus ca bebe a fost super agitat o zi intreaga.

Criss si [copil] 30 saptamani

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...