Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

stimulare ovariana

Recommended Posts

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Nu..stai linistita. Asupra unei eventuale sarcine..nu are nici o influentza.

Din pacate efectele pot fi altele: noduli la sani, hiperstimulare, chisturi, ingrasare, stari de voma, caderea parului.

De aceea e indicat ca pe toata perioada tratamentului sa fii monitorizata ecografic iar stimularea sa nu fie facuta mai mult de 2 luni consecutiv.

Bafta multa si te asteptam la "aspirante optimiste"

[flo]

anca...poate intr-o zi[gravi]

http://community.webshots.com/user/ancawish

Distribuie pe alte site-uri

• 1 month later...

Anca, citind ce ai scris....imi dau si eu seama acum de unde am kg astea in plus. Eu am facut 4 luni consecutiv clomifen, dar nu mai stiu cate zile luam, cand o sa gasesc hartiile o sa scriu.

Cristina si [zana] Alexandra (30.09.2004)id="violet">[foto]

Cris, mie mi-a dat un tampit Clostylbegit timp de 8 luni consecutiv. Nici nu ma mir ca acum am pb cu sanii.

Si ca sa mai raspund.

Monica, fa minitorizare a ovulatiei toata perioada. Altfel il iei de pomana. Si e bine ca dr. sa verifice pe loc eventualele probleme.

Atentie....orice fel de stimulare, mai usoara sau mai putin usoara nu se ia mai mult de 3 luni consecutiv!!!!!!

Va tin pumnii si sanatate maxima!

anca...poate intr-o zi[gravi]

http://community.webshots.com/user/ancawish

Si eu am luat clostylbegit, dar doar o luna si am facut un pic hiperstimulare, dar in rest nimic. Mi-e mi-a spus dr de la inceput asa, facem o inseminare, daca nu reusete vedem daca ovarele mai suporta o stimulare consecutiva, daca nu pauza o luna si apoi o alta stimulare, pt ca ovarele sa nu fie afectate si nici organismul. Mi-a explicat ca nu exista riscuri majore daca stimularea se face cu cap si foarte bine monitorizata.

Nu-mi vine sa cred Anca cat de tampit trebuie sa fi fost dr ala sa-ti dea 8 luni consecutive clostylbegit pt stimulare.

Eu de exemplu nu m-am ingrasat, ci chiar am slabit 2 kg in luna de stimulare. Cred ca depinde de fiecare organism. Oricum eu cand l-am intrebat pe dr daca o sa ma ingras de la medicamente mi-a spus ca medicamentele nu ingrasa, ci manuta mea care duce mancarea la gura, mi-a spus ca eventual produce o pofta mai mare de mancare, dar sa nu mananc mai mult decat mancam pana atunci.

Din anumite motive nu am mai mers la o noua inseminare dupa o luna de pauza, acum astept operatia sotului si apoi daca dupa 3 luni nu se imbunatateste spermograma atunci ajung din nou la stimulare si inseminare.id="Arial">id="size1">id="brown">

[foto]pozici[foto]

Anca, m-a monitorizat pe parcursul stimularii, am fost La Szeged din 3 in trei zile, asta pana nu m-am imbolnavit si am renuntat la inseminare, dar ne-a spus sa incercam totusi pe cale natirala avand in vedere ca sunt si stimulata si apoi am luat si eu progesteron pana mi-a venit ciclul. Am evoluat f bine in tratament, am avut foliculi predominanti pe ambele ovare, la ultima masurare de 12 mm ambii, endometrul ok, deci totul era bine daca nu ma imbolnaveam.id="Arial Black">id="size1">id="brown">id="Arial">

Si eu am facut monitorizare din 2 in 2 zile pe parcursul celor 10 zile de tratament. Cind a ajuns cu chiu cu vai un folicul la 20mm am facut Pregnyl si, din pacate, nu am mai facut o echo de control si dupa, sa vad ce s-a intimplat. Data viitoare o sa-i cer doctorei sa-mi faca si dupa Pregnyl, ca sa stiu daca s-a spart sau nu foliculul. Acum am 2 luni de la stimulare, nu mai am menstruatie in schimb am niste chestii de 22mm in ovare, despre care doctora nu poate sa spuna ce sint: foliculi sau chisturi. [bang]

Monica

Aspiranta in stand-by

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...