Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

vaccin candida

Recommended Posts

• Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Scumpa eu mi-am cumparat vaccinul acum o saptamana cand am fost in Ro de la Instit.Cantacuzino si mai era din belsug!!!Are nevoie de reteta ca fara nu se poate!Vezi ca se adm.primavara si toamna iar acum(aprilie-mai)este momentul optim de adm.!!!

Pt.cazuri grave se adm.2 ani la rand, adica:face 10 fiole primavara apoi trec 6 luni si iar 10 fiole toamna ,in al 2-lea an repeta schema,n`teles?

Administrarea se face intradermic adica atunci cand intra seringa sa se vada acul sub piele(altfel nu este facut corect si nu are efect!).Sa citeasca bine prospectul ca sunt mai multe indicatii si sa dea si asistentei care il face sa citeasca si apoi sa il faca,da?

Vaccinul nu a fost scump, iar eu mi-am luat si pt.toamna.

puuup si daca mai ai nelamuriri iti raspund cu drag!

livia

Distribuie pe alte site-uri

olguttza, tu ai dat acolo adresa SPITALULUI CANTACUZINO!!!!! INSTITUTUL e pe splai, cum mergi de la piata operei spre izvor...pe acelasi trotuar cu facultatea de meidcina veterinara si cu institutul babes!!!! VACCIN IEI DE LA INSTITUT, nu de la spital!!!!

"SI CAND SFARSEAM CUVINTELE, INVENTAM ALTELE

SI CAND SE-NSERA CERUL, INVENTAM CERURI ALBASTRE

SI CAND ORELE SE INVERZEAU CA SMARALDELE

NE BRONZAM LA LUMINA DRAGOSTEI NOASTRE"

(NICHITA STANESCU)

Vezi ca vaccinul se face cu 3-4 zile pauza intre administrari si uneori cade sambata/duminica si sa aibe cine sa il faca in aceasta perioada!!!

Vezi ca farmacia este chiar in incinta Institutului Cantacuzino,cum intri pe poarta treci de portareasa(ii spui unde te duci ca altfel strigaaaa de ti se ridica parul in cap!) si chiar pe dreapta e farmacia!Reteta care o arati o poti lua inapoi ca sa o utilizezi si alta data!

puuup!

livia

quote:Originally posted by camy062004

.vaccinul costa 80.000.mii si se poate cumpara numai pe prescriptie medicala de la medicul de familie.camy

id="quote">id="quote"> Am inteles ca vaccinul consta in 10 administrari a cate 0,2ml( o fiola de produs are 0,3ml). Pretul de 80.000 este/fiola(administrare) sau pe tot setul de 10 fiole?Multumesc.Sobo si Dragos"Copiii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." Nicolae Iorga

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...